ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβα 2-2: Βελτιωμένοι οι πράσινοι, αλλά "πονάνε" στην άμυνα

Ο Χατζηγιοβάνης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ο Χατζηγιοβάνης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ σε φιλική αναμέτρηση στο "Ελ Πάσο", με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που σηεμίωσε και τα δύο γκολ του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Λοκομτίβα Ζάγκρεμπ σε φιλική αναμέτρηση στο "Ελ Πάσο", με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Τα γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο 40' και στο 41', ενώ για τους Κροάτες τα γκολ σημείωσαν οι Κατσαβέντα στο 18' και Αρτίστικο στο 87ο λεπτό.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τους Κροάτες να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 5' ο Στοίκοβιτς απείλησε για πρώτη φορά, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε αποσοβήθηκε από τον Διούδη, ο οποίος εκτινάχθηκε στη γωνιά του και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι πράσινοι απείλησαν δις, με τον Καρλίτος στο 15' και το 16', ωστόσο ο Ισπανός φορ δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους πράσινους.

Δύο λεπτά μετά, η Λοκομοτίβα άνοιξε το σκορ. Ο Κατσαβέντα έκλεψε την μπάλα από τον Ρούμπεν Πέρεθ, βρήκε ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Διούδη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει αυτή τη φορά.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να βγάζει αντίδραση μετά το cooling break στο 23ο λεπτό. Στο 27' ο Βιγιαφάνιες έχασε μοναδική ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα στον Χατζηγιοβάνη, αυτός απέφυγε δύο αντιπάλους με ωραίο κοντρόλ, έκανε τη σέντρα, ωστόσο ο Βιγιαφάνιες δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα, προ κενής εστίας.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 40ο λεπτό. Ο Κατσαβέντα έσπρωξε τον Βέλεθ εντός περιοχής, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την "εσχάτη των ποινών". Ο Χατζηγιοβάνης με ωραία εκτέλεση, νίκησε τον Σαντίνι και έκανε το 1-1.

Ένα λεπτό μετά ο Παναθηναϊκός πέτυχε ολική ανατροπή. Έπειτα από νέα διαγώνια μεταβίβαση του Χουάνκαρ προς τον Χατζηγιοβάνη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός απέφυγε τον τερματοφύλακα Σαντίνι, που έκανε κακή έξοδο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ εκτός περιοχής, με την εστία των Κροατών να είναι ανυπεράσπιστη.

Στο 44΄ η προσπάθεια του Μαουρίσιο πέρασε άουτ, αν και ο Σαντίνι φάνηκε να βρίσκει οριακά την μπάλα. Το σουτ του Βραζιλιάνου χαφ του τριφυλλιού ήταν η τελευταία φάση αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε τις ευκαιρίες που είχε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πιέσουν ψηλά, δίχως όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στο 64' η Λοκομοτίβα έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο το κοντινό πλασέ του Φλόρουτς, εξουδετερώθηκε από τον Διούδη.

Οι πράσινοι απείλησαν με το δυνατό πλασέ του Μπουζούκη στο 69' εντός περιοχής. Ο Χεντίγια έπεσε στη γωνιά του και εξουδετέρωσε το σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Η Λοκομοτίβα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 87ο λεπτό. Έπειτα από τεράστιο λάθος του Σάρλια, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του τριφυλλιού, ο Αρτίστικο έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Χριστογέωργο και έκανε το 2-2.

Παναθηναϊκος: Διούδης, Χουάνκαρ (70᾽ Χατζηθεοδωρίδης), Κώτσιρας (70᾽ Σάντσες), Βέλεθ (70᾽ Σάρλια), Σιδεράς (70᾽ Σερπέζης), Μαουρίσιο (62᾽ Αγιούμπ), Πέρεθ (64᾽ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (55᾽ Μπουζούκης), Νγκαμπακοτό (70᾽ Σαβιέρ), Βιγιαφάνιες (70᾽ Αθανασακόπουλος), Καρλίτος (70᾽Καμπετσής).

Λοκομοτίβα: Σαντινί, Αλιγιού, Ντάμπρο, Κασεβέντα, Μάριτς, Ντε Χάας, Κοκάτς, Πίβαριτς, Σόλντο, Στοϊκοβιτς, Τσίπετιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μάλες, Μάρκου, Βρανίκοβιτς, Χεντίγια, Ντάιτσερ, Αρτίστικο, Μαγκντάλινιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ