STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Λαμία 0-0: Του έκοψε το σερί με Επασί

Φάση από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Φάση από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI

Η Λαμία έχοντας τον Επασί σε τρομερή μέρα κράτησε στο μηδέν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης και τους πράσινους να πετάνε την ευκαιρία να ανέβουν και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. (VIDEOS)

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο με τους πράσινους να χάνουν την ευκαιρία να μειώσουν και άλλο τη διαφορά από τον Άρη που είχε χάσει λίγο νωρίτερα από τον Αστέρα αλλά και από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η Λαμία με κορυφαίο τον Επασί που έκανε σωτήριες επεμβάσεις και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αντέτζο κράτησε στο μηδέν τον Παναθηναϊκό, πήρε ένα πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας και παράλληλα σταμάτησε το σερί των πράσινων στις πέντες νίκες.

Το τριφύλλι ουσιαστικά πέταξε ένα ημίχρονο καθώς στο πρώτο 45λεπτο απείλησε ελάχιστα την εστία του Επασί καθώς σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είχε αυτός την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους προς την εστία της Λαμίας.

Ενώ στο δεύτερο 45λεπτο μπήκε καλύτερα στο ματς, απείλησε με το καλημέρα ενώ η είσοδος των Χατζηγιοβάνη, Καρλίτος, Μακέντα τον έκανε ακόμα καλύτερο και περισσότερο επιθετικό. Εκεί όμως ήταν η ώρα του Επασί για να μιλήσει ο οποίος είδε και τον Αντέτζο να κόβει κάθε μπαλιά προς την άμυνα της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βλέποντας το ματς να πηγαίνει προς το 0-0 άρχισαν να κάνουν καθυστερήσεις που έριξαν το ρυθμό του αγώνα ενώ όταν το τριφύλλι είχε ανέβει όλο στην επίθεση προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ημίχρονο στη Λεωφόρο καθώς έδειξε κουρασμένος, χωρίς μυαλό, και δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που ο αντίπαλος είχε τη μπάλα στο ματς του Σαββάτου οι πράσινοι ήταν αυτοί που είχαν μεγαλύτερη κατοχή με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν πίσω από το κέντρο.

Ο Βιγιαφάνες δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, οι Ιωαννίδης, Καμπετσής αυτή τη φορά ήταν κλεισμένοι καλά και ο μόνο ο Αϊτόρ προσπάθησε στο πρώτο 45λεπτο να απειλήσει και είχε δύο φάσεις που όμως δεν προβλημάτισαν τον Επασί.

Ούτε βέβαια και οι γηπεδούχοι μπορούσαν να φτάσουν στην εστία του Διούδη και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει κάτι για να κρατήσουν οι δύο ομάδες.

ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΙΚΟΝΑ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους άλλαξε άρδην η εικόνα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 46' με τον Ιωαννίδη αλλά ο Βλάχος τελευταία στιγμή έβαλε σωτήρια το πόδι του και έκοψε τη μπάλα στο 46'.

Η Λαμία απάντησε με τη σειρά της στο 50' με μια κλασική ευκαιρία που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Διούδη μετά από σωτήρια παρέμβαση του Χατζηθεοδωρίδη ενώ στο 51' η κεφαλιά του Αντέτζο επίσης έφυγε έξω.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VS ΕΠΑΣΙ

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε τις αλλαγές στην αναμέτρηση ρίχνοντας πρώτα στο ματς τους Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη αντί των Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδη και εν συνεχεία τον Μακέντα αντί του Καμπετσή. Αμέσως ο Παναθηναϊκός έγινε περισσότερο επιθετικός και άρχισε να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Λαμίας.

Κάποιες εξ αυτών πήγαν εκτός εστίας αλλά όσες πήγαν προς αυτή υπήρχε εκεί ο Επασί για να αποκρούσει σωτήρια ένα καλό σουτ του Καρλίτος, μια προσπάθεια του Αϊτόρ και ένα σουτ του Μακέντα μέσα από την περιοχή.

Ο χρόνος άρχισε να πιέζει το τριφύλλι, οι παίκτες της Λαμίας άρχισαν τις καθυστερήσεις και οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ