ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κουλιμπαλί από το 2019 με κάταγμα στο αριστερό χέρι!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τραυματίστηκε μόνος του στα τελευταία λεπτά της προπόνησης του Σαββάτου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα.

Μίνι σοκ στον Παναθηναϊκό με τον τραυματισμό του Ουσμάν Κουλιμπαλί στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ο αμυντικός από το Μάλι τραυματίστηκε μόνος του (κάταγμα στο χέρι)!

Η προπόνηση όδευε προς το τέλος της και ο αμυντικός του τριφυλλιού σε μια φάση στο δίτερμα που είχε τη μπάλα στην κατοχή του, γλίστρησε και έπεσε βάζοντας το αριστερό του χέρι για να στηριχτεί. Κατά την πτώση του δεν έβαλε καλά το χέρι του με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο αριστερό χέρι ανάμεσα στην παλάμη και των αγκώνα.

Ο Κουλιμπαλί πήγε στο "Υγεία" για ακτινογραφία και ο ακτινολογικός έλεγχος έδειξε ρωγμωδες κάταγμα στην μεσοτητα της ωλενης. Στον αμυντικό του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε γυψοναρθηκας και η αποχή του από την αγωνιστική δράση εκτιμάται στις 6 εβδομάδες περίπου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο αμυντικός από το Μάλι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τις αρχές του νέου έτους χάνοντας τα υπόλοιπα ματς του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα αλλά και τις δυο αναμετρήσεις του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα θα λείψει από τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, ΟΦΗ, Ατρόμητο και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια με την Ιεράπετρα και τον Κισσαμικό για το Κύπελλο.

ΜΠΗΚΕ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση του Σαββάτου η οποία περιελάμβανε φυσική κατάσταση και αγωνιστικά παιχνίδια ο Ματίας Γιόχανσον ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και έδειξε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο Μουνιέ συνέχισε την θεραπεία του μαζί με γυμναστήριο, όπως και ο Κολοβέτσιος. Μακέντα και Βέργος έκαναν αποφόρτιση, ενώ άδεια έχει ο Σωκράτης Διούδης.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 17.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ