ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κλείνει Κώτσιρα για το δεξί άκρο

Ο Γιάννης Κώτσιρας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
Ο Γιάννης Κώτσιρας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην πρώτη φετινή μεταγραφή του με τον Γιάννη Κώτσιρα να προβάρει τα πράσινα σύμφωνα με το SPORT24 και να ενισχύει το δεξί άκρο της άμυνας του τριφυλλιού.

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Τρίπολη και αυτή είναι ο 28χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1992) Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος θα αποκτηθεί για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις τελευταίες μέρες υπήρξαν συζήτησεις του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία καθώς ο έμπειρος μπακ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με τους Αρκάδες. Από τη στιγμή όμως που αυτό ολοκληρώνεται το 2022 και οι ιθύνοντες της Τρίπολης θέλουν να τον παραχωρήσουν ώστε να έχουν κάποιο κέρδος.

Ο Κώτσιρας και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού αλλά τελικά η μεταγραφή δεν είχε γίνει. Αυτή τη φορά όμως όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Ο έμπειρος μπακ έρχεται για να ενισχύσει τους πράσινους στη θέση του δεξιού μπακ. Εκεί όπου μετά τη λήξη του συμβολαίου με τον Μολό είχε μείνει μόνο ο Φακούντο Σάντσες και το τριφύλlι αναζητούσε έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο μπακ του Αστέρα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μεγαλόπολη και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Φαλεσιάς. Από εκεί το 2014 πήρε μεταγραφή στον Παναρκαδικό και τον Ιούλιο του 2016 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Τρίπολης στην οποία αγωνίζεται έως σήμερα.

Εκεί έχει κάνει 135 συμμετοχές σε επίπεδο Super League έχοντας πετύχει τρία γκολ και 13 ασίστ μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας στην οποία έχει αγωνιστεί δύο φορές έως σήμερα σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρκία και στα προκριματικά του Euro κόντρα στην Αρμενία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ