ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κλείνει χαφ ως το Σαββατοκύριακο

Παναθηναϊκός: Κλείνει χαφ ως το Σαββατοκύριακο
Ο Λάζλο Μπόλονι στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξε πολύ έντονη κινητικότητα στο θέμα του κεντρικού μέσου, με τις πληροφορίες του SPORT24 να αναφέρουν πως ο Πιέρ Ντρεοσί όχι μόνο έχει καταλήξει πλέον στο βασικό "στόχο" του, αλλά έχει φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο τις συζητήσεις μαζί του.

Δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα του χειμερινού, μεταγραφικού παραθύρου ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει... χαρακτηριστικά για τις κινήσεις που έχει ζητήσει να γίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες ο Λάζλο Μπόλονι: Κεντρικός χαφ και εξτρέμ.

Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και δεν προβλέπονται "υπερβάσεις" και το ρόστερ είναι ακόμη πολύ "γεμάτο", καθότι ο Πιέρ Ντρεοσί δεν έχει καταφέρει να διώξει συμβόλαια "βαρίδια" τύπου Αγιούμπ, Μπεκ κ.α.

Παρόλα αυτά τα τελευταία 24ωρα υπήρξε πολύ έντονη κινητικότητα στο θέμα του κεντρικού μέσου, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως ο Γάλλος general manager όχι μόνο έχει καταλήξει πλέον στο βασικό "στόχο" του, αλλά έχει φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο τις συζητήσεις μαζί του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το όλο θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο (αν δεν υπάρξουν... απρόοπτα), ο Παναθηναϊκός να "κλειδώσει" την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του.

Στο θέμα του εξτρέμ, ο Ντρεοσί έχει καταλήξει εδώ και μέρες στον Στίβεν Μεντόσα, όμως για να προχωρήσει σε πολύ πιο ουσιαστικό επίπεδο η διαπραγμάτευση μεταγραφή του διεθνούς Κολομβιανού winger της Αμιάν, θα πρέπει να "απαλλαγεί" πρώτα το μπάτζετ από το συμβόλαιο του Αγιούμπ. Κι εκεί προς το παρόν, τα πράγματα είναι πολύ "παγωμένα" διότι ο Μαροκινός δεν βρίσκει ομάδα που να καλύπτει τις αποδοχές του (ακόμη και για δανεισμό) και το όλο θέμα θα... τραβήξει κι άλλο για αρκετές μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ