ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κλείνει άμεσα κεντρικό χαφ

Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον βασικό στόχο του για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και παράλληλα εξετάζει με ενδιαφέρον και την περίπτωση του διεθνούς Αργεντινού εξτρέμ, Κριστιάν Παβόν, ο οποίος φεύγει από την Μπόκα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπαίνει πια στην τελική ευθεία της και στον Παναθηναϊκό ανεβάζουν πλέον "στροφές" για να ολοκληρώσουν μέσα στις επόμενες επτά μέρες τις κινήσεις ενίσχυσης που έχουν αποφασιστεί στις θέσεις του κεντρικού μέσου, του εξτρέμ και του αριστερού μπακ. Κινήσεις που δεν θα αφορούν "συμπληρώματα" στο ρόστερ, αλλά επιλογές "πρώτης γραμμής".

Μέσος που να μπορεί να καλύψει το "8" και το "6"

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρωθεί εδώ και λίγες μέρες στον βασικό στόχο τους για τον άξονα της μεσαίας γραμμής -έναν μέσο ο οποίος μπορεί να καλύψει (κυρίως) το "8", αλλά και το "6"- και πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων. Το θέμα δείχνει να είναι πολύ προχωρημένο κι αν όλα κυλήσουν βάσει σχεδιασμό, ο κεντρικός χαφ αναμένεται να κλείσει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Την ίδια ώρα στο "τριφύλλι" κοιτάζουν... ψηλά ράφια και στη θέση του εξτρέμ, όπου θα χρειαστεί δεδομένα ενίσχυση απ’ τη στιγμή που ο Χατζηγιοβάνης έχει "απενεργοποιηθεί" και ο Ενγκμπακοτό αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες σε ομάδα της Β’ Γαλλίας.

Ελκυστικός, αλλά ιδιαίτερα ακριβός ο Παβόν

Για τη συγκεκριμένη θέση τις τελευταίες ημέρες έχει προταθεί κι εξετάζεται σοβαρά ο Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς. Ο 26χρονος διεθνής Αργεντινός εξτρέμ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους "χεϊνέζες" και είναι ξεκάθαρο εδώ και μήνες πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα στον πελάτη του για να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο τον "υποβίβασε" στη β’ ομάδα της.

Η περίπτωση του Παβόν (με 33 γκολ και 40 ασίστ σε 153 αγώνες με τη φανέλα της Μπόκα) είναι αν μη τι άλλο τρομερά ελκυστική, καθότι έχει όλο το αγωνιστικό... πακέτο που ψάχνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τα άκρα της επίθεσης.

Σίγουρα όμως και τα οικονομικά δεδομένα της είναι πολύ ψηλά και... υπερβατικά, αλλά στο "τριφύλλι" ψάχνουν την περίπτωσή του απ’ όλες τις πλευρές, για να δουν αν μπορεί να υπάρξει πεδίο συμφωνίας. Δεν είναι πάντως ο μοναδικός εξτρέμ "πρώτης γραμμής" που παίζει αυτή τη στιγμή στην "πράσινη" λίστα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς -που θα έχει και πάλι τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις- να αναζητά συνδυασμό ποιότητας, εμπειρίας και προσωπικότητας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ