ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Κλείδωσε" η συμφωνία με το Ρουμπέν, υπογράφει νέο συμβόλαιο έως το 2025

Ο Ρούμπεν Πέρεθ
Ο Ρούμπεν Πέρεθ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και την πλευρά του Ρουμπέν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο έως το 2025.

Απ’ τον Ρουμπέν Πέρεθ θα ξεκινήσει ο κύκλος των υπογραφών στο "φάκελο" των ανανεώσεων του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Κι αυτό διότι –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SPORT24- υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του "τριφυλλιού" και την πλευρά του Ισπανού αμυντικού μέσου, για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2025, με τον πολύπειρο άσο να "δένει" το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό για άλλη μία διετία.

Οι επαφές ανάμεσα στους "πράσινους" και την πλευρά του Ρουμπέν είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και μάλιστα από ένα σημείο και μετά γίνονταν (σχεδόν) απευθείας με τον ποδοσφαιριστή, δείγμα του πόσο πολύ ήθελε κι ίδιος εξαρχής να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Όλες οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν κρατηθεί μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας (όπως έχει γίνει και με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τις δικές τους ανανεώσεις), ωστόσο απ’ την πρώτη στιγμή ο Ρουμπέν είχε δείξει ξεκάθαρη διάθεση για να ρίξει... άγκυρα στο "Γ. Καλαφάτης", πιθανότατα ως το φινάλε της καριέρας του, με ένα νέο συμβόλαιο που θα έχει πάνω-κάτω τις ίδιες απολαβές μαζί με τα μπόνους (λίγο πάνω απ’ το μισό εκατ. ευρώ ετησίως).

Η παραμονή του Ρουμπέν ήταν επίσης κάτι που είχε ζητήσει εδώ και καιρό κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς θεωρεί τον Ισπανό υπερπολύτιμο κομμάτι του "πράσινου" οικοδομήματος. Τον "προπονητή" του μέσα στο γήπεδο, αλλά κι εκείνον που δίνει ισορροπία σε όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και η παραμονή του ήταν μία απ’ τις απόλυτες προτεραιότητες για όλο τον "πράσινο" οργανισμό.

Αυτό που μένει πλέον είναι να αφιχθεί στην Αθήνα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (λίγο πριν τις γιορτές) κι ο ατζέντης του Ρουμπέν, για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να πέσουν και οι υπογραφές, που θα "σφραγίσουν" την παραμονή του 33χρονου μέσου έως τον Ιούνιο του 2025.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ