ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Μολό

Ο Γιοάν Μολό από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ
Ο Γιοάν Μολό από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Πιέρ Ντρεοσί κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Γιοάν Μολό για επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γιοάν Μολό είναι ο μοναδικός απ’ τους παίκτες της "πρώτης γραμμής" του Παναθηναϊκού, που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο μετά το προσεχές καλοκαίρι και οι "πράσινοι" έκαναν ήδη κίνηση πριν από λίγες ημέρες, για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους έως το 2022.

Ο 32χρονος Γάλλος κατάφερε με τη δουλειά του και την επιμονή του να "γυρίσει" εντελώς το... φύλλο κι από εκεί που βρισκόταν επί μήνες στην πόρτα της εξόδου, έγινε βασικός κι αναντικατάστατος απ’ τη στιγμή που ο Λάζλο Μπόλονι του άλλαξε θέση στο τέλος του 2020 και τον "μετακίνησε" στο δεξιό άκρο της "πράσινης" άμυνας.

Ο Πιέρ Ντρεοσί είχε κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον Μολό πριν από περίπου τρεις μήνες, ενημερώνοντάς τον εκείνο το διάστημα για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιό του και πριν από λίγες ημέρες ο Γάλλος general manager του κατέθεσε πρόταση για μονοετή επέκταση, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022, με τις ίδιες αποδοχές που έχει και στο σημερινό συμβόλαιό του (περίπου 180.000 ευρώ).

Ο Μολό είναι πολύ θετικός απ’ την πλευρά του για να παραμείνει στο ρόστερ του "τριφυλλιού", οι συζητήσεις των δύο πλευρών προχωρούν σε πολύ καλό κλίμα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Στο αγωνιστικό μέρος, η πρωινή προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης (29/04) επεφύλασσε δύο ευχάριστες ειδήσεις για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Καρλίτος Λόπεθ μπήκαν σε φουλ ρυθμούς. Στον αντίποδα οι Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Φεντερίκο Μακέντα έκαναν ξανά θεραπεία (οι δύο τελευταίοι θα επιστρέψουν σε φουλ πρόγραμμα απ’ το Μεγάλο Σάββατο), ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Το δικό του ειδικό πρόγραμμα συνέχισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ