ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καταθέτει και στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ο Αλαφούζος, παρέμβαση και στο CAS

Παναθηναϊκός: Καταθέτει και στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ο Αλαφούζος, παρέμβαση και στο CAS
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Τρίτη (5/12) παρέμβαση στο CAS για τη γνωστή υπόθεση με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιάννη Αλαφούζο θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον (και) του αρμόδιου αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.

Πέρα απ’ το αγωνιστικό σκέλος, όπου άπαντες στον Παναθηναϊκό αναμένουν τις εξελίξεις μετά την αποχή των διαιτητών, το τριφύλλι διατηρεί πολύ "ενεργή" στάση και στο εξωαγωνιστικό κι όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να καλείται εντός των επόμενων ημερών, ενώπιον (και) του αρμόδιου αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είχε συναντηθεί τον περασμένο μήνα με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Οικονόμου (έχει υπό την εποπτεία του τα θέματα του αθλητισμού), τον οποίο παρείχε προφορική ενημέρωση και πληροφορίες, σχετικά με τις πρόσφατες συνεντεύξεις του στο εξωτερικό και τις αναφορές του για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πλέον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή", ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, θα κληθεί τις προσεχείς ημέρες κι απ’ τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση με τα φαινόμενα διαφθοράς κι έκνομων καταστάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπόθεση στην οποία φέρονται να εμπλέκονται συνολικά 5 ΠΑΕ της Super League και 13 ΠΑΕ της Super League 2, μαζί με πάρα πολλούς παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Η δε εισαγγελική έρευνα για το όλο θέμα που βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, αναμένεται να "δώσει" στις αρχές του νέου έτους τα πρώτα αποτελέσματά της κι επ’ αυτής ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να καταθέσει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του, γύρω από έκνομες συμπεριφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλο αυτό βεβαίως, έρχεται ως συνέχεια και της χθεσινής (5/12) ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τάχθηκε με το μέρος των διαιτητών στην απόφασή τους για αποχή απ’ τη 14η αγωνιστική μετά τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του ο διεθνής ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου, καλώντας όλους τους διαιτητές που έχουν δεχθεί κατά καιρούς επιθέσεις ή πιέσεις να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο, βοηθώντας στην έρευνα που έχει ξεκινήσει κι ο αντιεισαγγελέας κ. Οικονόμου.

Σε ένα άλλο δικαστικό "μέτωπο" που είναι σε εξέλιξη και θα μπει στην ατζέντα με τα... προσεχώς, στην προσφυγή δηλαδή του Ολυμπιακού στο CAS για την υπόθεση με τον εσωτερικό τραυματισμό του Χουάνκαρ στο αριστερό αυτί στο ντέρμπι "αιωνίων" της 22ας Οκτωβρίου, που έφερε τον μηδενισμό των Πειραιωτών και την κατακύρωση του αγώνα με 3-0 στον Παναθηναϊκό, οι "πράσινοι" κατέθεσαν την Τρίτη (5/12) παρέμβαση στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λωζάννης, προκειμένου να δώσουν το "παρών" στην εκδίκαση της υπόθεσης, όποτε αυτή οριστεί...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ