ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Καραντίνα" για ένα ματς σε Αϊτόρ, λόγω επεισοδίου με τον Κουζνιέτσοφ

Ο Αϊτόρ έχοντας τον έλεγχο της μπάλας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Αϊτόρ έχοντας τον έλεγχο της μπάλας EUROKINISSI

Το επεισόδιο του Αϊτόρ με τον βοηθό του Μπόλονι, την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η άκομψη στάση του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ και η απόφαση να μείνει εκτός ο Καταλανός εξτρέμ απ’ το συγκεκριμένο ματς

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, υπήρξε μία μεγάλη, όσο και συντονισμένη προσπάθεια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού για να πέσουν οι "τόνοι" και να ηρεμήσει η κατάσταση στα "πράσινα" αποδυτήρια. Να έρθουν πιο κοντά, όσο είναι αυτό εφικτό ο Λάζλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές, μετά από ένα πολύ δύσκολο (σε όλα τα επίπεδα) δίμηνο.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία βοήθησαν σημαντικά, τόσο το διευρυμένο group therapy που έγινε τη Δευτέρα (08/03) στο "Γ. Καλαφάτης" ανάμεσα στον Πιέρ Ντρεοσί, τον Λάζλο Μπόλονι και τους ποδοσφαιριστές, όσο και οι επαφές που είχε επί προσωπικού στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τους αρχηγούς (Κουρμπέλη, Διούδη, Βιγιαφάνιες), αλλά και 3-4 πιο έμπειρους παίκτες του «τριφυλλιού» (Σένκεφελντ, Μαουρίσιο, Βέλεθ, Μακέντα), με όλες τις πλευρές να βάζουν στην άκρη τους εγωισμούς και να προτάσσουν το καλό της ομάδας, ενόψει των καθοριστικών αγώνων της στα playoffs.

Παρόλα αυτά, υπήρξε κι ένα μικρό "επεισόδιο" που διατάραξε για λίγο την ηρεμία της ομάδας στην προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστές τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και τον άμεσο προπονητή του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (13/03) οι επιθετικοί εκτελούσαν μία άσκηση με τελειώματα των φάσεων, κάνοντας μεταξύ τους πλάκα. Μία απ’ τις ατάκες που είπε ωστόσο ο Αϊτόρ, εκλήφθηκε πολύ "στραβά" απ’ τον Κουζνιέτσοφ, ο οποίος θεώρησε πως απευθυνόταν για τον ίδιο με αποτέλεσμα να ζητήσει σε έντονο ύφος το λόγο απ’ τον Ισπανό εξτρέμ.

Παρότι έγινε προσπάθεια να τελειώσει εκεί το όλο θέμα, ο Κουζνιέτσοφ διέκοψε την άσκηση και μίλησε με πολύ απότομο κι άκομψο τρόπο στον Αϊτόρ. Με παρέμβαση των ψυχραιμότερων το "επεισόδιο" τελείωσε εκεί, όμως λίγο αργότερα ο Μπόλονι -αφού ενημερώθηκε σχετικά απ’ τον συνεργάτη του- αποφάσισε να "κόψει" τον Αϊτόρ απ’ την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως μεταφέρθηκε δε στον Καταλανό εξτρέμ, η εσωτερική "τιμωρία" του είχε ισχύ μόνο για το συγκεκριμένο ματς με τον ΠΑΟΚ και από το πρώτο παιχνίδι των playoffs θα υπολογίζεται ξανά απ’ τον Ρουμάνο τεχνικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ