ΕΛΛΑΔΑ

Παναθηναϊκός: Καμπετσής "reloaded"

Παναθηναϊκός: Καμπετσής "reloaded"
Ο Αργύρης Καμπετσής πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI

Η απόλυση του Ντάνι Πογιάτος επαναφέρει τον Αργύρη Καμπετσή στην πράσινη καθημερινότητα. Θα είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Περιμένει κι ο Γιοάν Μολό.

Εδώ και περίπου ενάμισι μήνα ο Αργύρης Καμπετσής είχε μπει στον "πάγο". Με απόφαση του Τσάβι Ρόκα, όταν προς τα τέλη Αυγούστου οι εκπρόσωποί του, βλέποντας πως δεν είναι παρά τέταρτη επιλογή στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό, ζήτησαν να φύγει για να παίξει ως δανεικός σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, με μία σύνθετη φόρμουλα, προκειμένου να μη χρειαστεί να πληρώσουν τροφεία οι ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έδωσε εντολή για να μπει στο "ψυγείο", παρά το γεγονός ότι η παρουσία του στις προπονήσεις των πράσινων ήταν εξαιρετική και δεν έδινε κανένα δικαίωμα.

Στο τέλος του μεταγραφικού παραθύρου δε, όταν υπήρξαν δύο προτάσεις από ιταλικές ομάδες (η μία ήταν από τη ΣΠΑΛ), η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκοψε κάθε συζήτηση, κι ο 21χρονος επιθετικός παρέμεινε στο ρόστερ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με την απόλυση του Πογιάτος και την απόλυτη περιθωριοποίηση του Ρόκα, τα δεδομένα αλλάζουν για τον Καμπετσή, ο οποίος μπαίνει ξανά στο αγωνιστικό πλάνο του τριφυλλιού. Κι όχι μόνο ενεργοποιείται, αλλά πλέον θα υπολογίζεται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης (14/10), με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο (που έχει αναλάβει το... τιμόνι, μέχρι να πάρει κι επίσημα τα ηνία ο Λάζλο Μπόλονι), να τον χρησιμοποιεί για αρκετή ώρα -στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα- δίπλα στον Φεντερίκο Μακέντα (μέχρι τη στιγμή που πήρε τη θέση του ο Καρλίτος). Και θεωρείται δεδομένο πλέον, πως θα συμπεριληφθεί κανονικά και στην πράσινη αποστολή για το κυριακάτικο (18/10, 16:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που θα αναχωρήσει για την Κρήτη το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10).

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ Ο ΜΟΛΟ

Αντίστοιχα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ενεργοποίησης και του Γιοάν Μολό, ο οποίος -ως γνωστόν- προπονείται από την αρχή της προετοιμασίας με το γκρουπ των κομμένων. Ο Γάλλος έχει επιστρέψει στις ίδιες ώρες προπόνησης (μαζί με τον Ούφε Μπεκ) της υπόλοιπης ομάδας μετά τη λήξη των μεταγραφών (όπως επιβάλουν οι ντιρεκτίβες της FIFA) και πλέον περιμένει τον... Μπόλονι. Πόσω μάλλον, απ’ τη στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη ξεκαθαρίσει προς τους ανθρώπους της ομάδας πως μετά την έλευσή του, όλο το ρόστερ θα επαναξιολογηθεί από μηδενική βάση.

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

Τέλος, παραμένει ένα μικρό παράθυρο για να γίνει ακόμη μία μεταγραφική κίνηση από την αγορά των ελεύθερων, μετά την έλευση του Μαουρίσιο. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θα περιμένουν από εβδομάδα, όταν αναλάβει κι επίσημα τα ηνία ο Μπόλονι, τις πρώτες εισηγήσεις του 67χρονου τεχνικού κι αν κριθεί πως θα χρειαστεί ακόμη μία μεταγραφή, θα γίνουν αντίστοιχες κινήσεις...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ