ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: “Καμπάνα” της UEFA στους πράσινους για τα ματς με ΤΣΣΚΑ 1948 και Χράντετς Κράλοβε

Πρόστιμο ύψους 35.500 ευρώ της UEFA στον Παναθηναϊκό για παραβάσεις στις αναμετρήσεις των πράσινων με ΤΣΣΚΑ 1948 και Χράντετς Κράλοβε για τα προκριματικά του Conference League.

“Καμπάνα” 35.500 ευρώ επέβαλε στον Παναθηναίκό η UEFA, για παραβάσεις στις αναμετρήσεις των πράσινων με ΤΣΣΚΑ 1948 και Χράντετς Κράλοβε για τα προκριματικά του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, το Τριφύλλι τιμωρήθηκε με 7.000 ευρώ πρόστιμο για άναμμα βεγγαλικών ή άλλων αντικειμένων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη βουλγαρική ομάδα στις 11 Αυγούστου.

Ακολούθησε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Χράντετς Κράλοβε στις 20 Αυγούστου, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να πληρώσει 25.000 ευρώ για καθυστερημένη έναρξη αγώνα, ενώ στον επαναληπτικό της Τσεχίας, τιμωρήθηκε με 3.500 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας (5+ κάρτες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ