ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περιμένουν στη γωνία για τον Αντώνη Παπαδόπουλο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περιμένουν στη γωνία για τον Αντώνη Παπαδόπουλο

Το όνομα του Αντώνη Παπαδόπουλου της Ντόρτμουντ προέκυψε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σύμφωνα με το Sky Sports, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πηγές του SPORT24. Τα δεδομένα για τον 23χρονο αμυντικό και οι μνηστήρες.

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου ένα νέο όνομα κεντρικού αμυντικού προέκυψε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτό του Αντώνη Παπαδόπουλου της Ντόρτμουντ.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο, αλλά το μέλλον του μόνο δεδομένο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αν κι εφόσον οι κιτρινόμαυροι προχωρήσουν στην απόκτηση κι άλλου στόπερ -πρόκειται για μια συνθήκη που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εσχάτως.

Όπως και να έχει, πηγές του SPORT24 από τη Γερμανία επιβεβαιώνουν το ελληνικό ενδιαφέρον για τον Αντώνη Παπαδόπουλο. Οι πρώτες επαφές βέβαια περιορίστηκαν σε μια απλή ενημέρωση για το status του 23χρονου κεντρικού αμυντικού και το κατά πόσο θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα.

Η απάντηση που έλαβαν αμφότερες οι πλευρές άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αν και είναι σαφές πως το ελληνικό ενδιαφέρον δεν αποτελεί κάτι μοναδικό για τον ίδιο. Κι αυτό γιατί σύλλογοι από την Ολλανδία και την Championship έχουν ήδη εκφράσει (άμεσα ή έμμεσα) το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ