Παναθηναϊκός: Ίωση ο Γκάνεα, αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/8) με τον Ιωνικό "έκρυβε" δύο προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε τους Γκάνεα και Κουρμπέλη να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας, ανήμερα της Παναγίας, με το τριφύλλι να ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/8) κόντρα στον Ιωνικό στη Λεωφόρο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως είδε τους Γκάνεα και Κουρμπέλη να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα με τον πρώτο να έχει ίωση και τον δεύτερο να κάνει αποφόρτιση. Ο Ρουμάνος είναι αμφίβολος φυσικά για το παιχνίδι της Κυριακής ενώ ο αρχηγός θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
“Με απογευματινή προπόνηση μπήκε την Τρίτη στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ, εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Γκάνεα ενώ αποφόρτιση έκανε ο Κουρμπέλης”.