STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 1-0: Γιορτή από την αρχή έως το τέλος στη Λεωφόρο με... Μπερνάρντ και Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός | 21 Αυγούστου 2022
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός | 21 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός μπήκε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του Ιωνικού 1-0 με γκολ του Αϊτορ με εκτέλεση πέναλτι σε ένα ματς όπου οι Κώτσιρας-Τσέριν και Σπόραρ πήραν από το χέρι τους πράσινους στη Λεωφόρο, σε ένα ματς γιορτή από την αρχή με την ανακοίνωση του Μπερνάρντ έως το τέλος με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός έστω και δύσκολα μπήκε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του Ιωνικού 1-0 με γκολ του Αϊτορ με εκτέλεση πέναλτι σε ένα ματς όπου οι Κώτσιρας-Τσέριν και Σπόραρ πήραν από το χέρι τους πράσινους στη Λεωφόρο και τους οδήγησαν στο πρώτο τρίποντο.

Ένα ματς που ήταν γιορτή για το τριφύλλι πριν καν την έναρξη της αναμέτρησης με την ανακοίνωση του Μπερνάρντ από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου έως το τέλος με την κατάκτηση των τριών βαθμών από το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή και στα 90 λεπτά του αγώνα, απείλησε κυρίως με τον Σπόραρ που βρέθηκε μέσα σε πολλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ιωνικός είχε τις στιγμές του και δη τη φάση με τον Μάντζη στο 22' με τον Μπρινιόλι να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν.

Οι τελικές και τα Expected Goals στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός
Οι τελικές και τα Expected Goals στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός

Το γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Σπόραρ με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή καθώς πέρασε στο σπριντ τον Μύγα και πρόλαβε τον Χουτεσιώτη στο 45'. Ο Αϊτόρ δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος και η φετινή σεζόν στην Ελλάδα άνοιξε για το τριφύλλι όπως έκλεισε η περσινή, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός κράτησε με μεγαλύτερη ευκολία απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ το 1-0 και θα μπορούσε να βρει και ένα δεύτερο τέρμα είτε με τον Τσέριν, είτε με τον Σπόραρ με τους δύο Σλοβένους να έχουν τρεις από τις έξι τελικές που έφτιαξε το τριφύλλι στο δεύτερο μέρος.

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 1-0: Γιορτή από την αρχή έως το τέλος στη Λεωφόρο με... Μπερνάρντ και Αϊτόρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (32' Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (84' Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (76' Βέρμπιτς), Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ (83' Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες, Μασάς (87' Κοκκίνης), Άοσμαν, Μεντόσα (60' Μίλο), Μάντζης (87' Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (60' Οφούσου).

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ και Παντελή Διαμαντόπουλο σχολιάζουν τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ