ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ίδιο σχήμα, περισσότερες επιλογές

Ο Ανσαριφάρντ και ο Βέλεθ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για την Super League Interwetten.
Ο Ανσαριφάρντ και ο Βέλεθ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Το πλάνο ενδεκάδας του Παναθηναϊκού που δεν θα διαφοροποιηθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η "επιστροφή" του Βέλεθ, οι αυξημένες πιθανότητες του Σανκαρέ και το "τσεκάρισμα" των υπολοίπων στο απογευματινό διπλό.

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να "σπάσει" στα δύο την προπόνηση της Τετάρτης (7/4) στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως αφενός δεν σκοπεύει να πειράξει την ενδεκάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ, ενόψει του κυριακάτικου (11/4) clasico με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs κι αφετέρου για να δώσει ρυθμό σε όλους τους υπόλοιπους μέσω του –προπονητικού χαρακτήρα- διπλού, που θα παίξουν το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης".

Ο 68χρονος τεχνικός προτίθεται να διατηρήσει τον ίδιο σχηματισμό (4-3-3) και τα ίδια πρόσωπα στο ντέρμπι των "αιωνίων", προσεγγίζοντας βεβαίως με διαφορετικό τρόπο και πλάνο τον αγώνα. Είτε ο Ολυμπιακός -κι εν προκειμένω ο Πέδρο Μαρτίνς- επιλέξει να πορευτεί (και) σ’ αυτό το ματς με 3-4-3 (όπως έκανε στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΣ), είτε επιστρέψει στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3.

Το σημαντικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως στο συγκεκριμένο ματς -κι αν δεν προκύψουν... αναποδιές τα επόμενα 24ωρα- θα έχει περισσότερες "βασικές" επιλογές για να σχεδιάσει το πλάνο του. Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα θα έχει στα πόδια του μία "γεμάτη" εβδομάδα προπονήσεων και θα είναι σαφώς πιο έτοιμος απ’ τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (4/4) με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Παράλληλα, στην πράσινη αποστολή θα βρίσκεται μετά από πέντε εβδομάδες απουσίας (και) ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος δείχνει πως άφησε πίσω του πλέον τον διπλό τραυματισμό σε δάκτυλο του ποδιού και προσαγωγό, που τον άφησε εκτός απ’ τον αγώνα με την ΑΕΚ κι έπειτα (28/2), ενώ υπάρχουν πιθανότητες ακόμη και για τον Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος επίσης επιστρέφει ένα μήνα μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο (8 Μαρτίου).

Ο Σενεγαλέζος μέσος προπονήθηκε ατομικά το πρωί της Τετάρτης (07/04) την ίδια ώρα που έκανε προπόνηση στο γήπεδο το γκρουπ των "11", έκανε ορισμένα σπριντ και γενικά ένιωθε πολύ καλύτερα. Από την Πέμπτη (8/4) μάλιστα, αναμένεται να μπει σε προπόνηση υψηλότερης έντασης συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.

Το πρωί της Τετάρτης, με εξαίρεση τον Σένκεφελντ που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και τους Σανκαρέ, Αγιούμπ (ατομικό), οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ένας εναντίον ενός με αρκετή ένταση στις προσπάθειές τους.

Το απόγευμα οι υπόλοιποι παίκτες θα παίξουν προπονητικό διπλό με τη συμμετοχή των Κρυπαράκου, Ρόμπι, Καλοσκάμη, Σιδερά και Τουρκοχωρίτη απ’ την Κ19 (οι δύο πρώτοι έγιναν επαγγελματίες την περασμένη εβδομάδα).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ