ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η υποδοχή έκπληξη στον Μάγκνουσον στην Πράγα, ο περιζήτητος Σπόραρ και τα παρασκήνια της πτήσης

Ο Μάγκνουσον στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Πράγα
Ο Μάγκνουσον στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Πράγα EUROKINISSI SPORTS

Δύο φίλαθλοι υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πράγα περιμένοντας τον Μάγκνουσον για αυτόγραφα και φωτογραφίες . Το SPORT24 σας μεταφέρει όλα τα παρασκήνια της πράσινης πτήσης.

Στην Πράγα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (03/08) η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Σλάβια (04/08, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24).

Ο Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε μαζί με τους πράσινους και φυσικά η παρουσία του συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα πάνω της. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ στο αεροπλάνο πήρε τη θέση του μπροστά έχοντας δίπλα του τον τεχνικό των πράσινων Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο τα έλεγε συνέχεια στη διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα στην Πράγα που κράτησε περίπου δυόμιση ώρες.

Όλα τα φώτα πάνω στον Σπόραρ

Πρώτη παρουσία του Σπόραρ σε αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Σλοβένο σέντερ φορ να είναι συνέχεια μαζί με τον Τσέριν.

Ο διεθνής φορ ήταν ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας καθώς αρκετοί φίλοι των πράσινων θέλησαν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του με τον ίδιο να μη χαλάει το χατήρι κανενός.

Ευχές για καλή επιτυχία

Λίγο πριν την προσγείωση στην πρωτεύουσα της Τσεχίας και την ώρα που από το πιλοτήριο έγινε η τελευταία ενημέρωση για την πορεία της πτήσης ο πιλότος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

Στο σύνολο της η πτήση ήταν αρκετά ήσυχη και χωρίς προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να κάθονται στη γαλαρία του αεροπλάνου που μετέφερε την πράσινη αποστολή στην Πράγα.

Με ζακέτα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Μάγκνουσον ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο οποίος στο εσωτερικό του αεροδρομίου δεν κυκλοφορούσε μόνο με το κοντομάνικο, όπως οι υπόλοιποι πράσινοι, αλλά με ζακέτα.

Την ίδια ώρα ο Αιτόρ για να περάσει η ώρα της αναμονής έκανε βιντεοκλήση με αγαπημένα του πρόσωπα οι οποίοι δεν παρέλειψαν να πουν μια καλημέρα στους συμπατριώτες του Ισπανού εξτρέμ, τον Περέθ και τον Χουάνκαρ.

Εκπλήξεις στην άφιξη

Κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στην Πράγα υπήρχαν και εκπλήξεις που περίμεναν τους παίκτες του τριφυλλιού. Αρχικά ένας οπαδούς των πράσινων με φανέλα της ομάδας υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έβγαζε φωτογραφία με κάθε έναν εξ αυτών.

Επίσης υπήρχαν εκεί δύο ακόμη φίλαθλοι που πλησίασαν τον Μάγκνουσον, ένας με κασκόλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ένας ακόμη με φωτογραφίες του Ισλανδού με την εθνική του ομάδα στις οποίες ζήτησε από τον 28χρονο να υπογράψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ