ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η συνάντηση Αλαφούζου - Πογιάτος στο Κορωπί

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Προπονητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού και είχε συνάντηση με τον Ντάνι Πογιάτος για αρκετή ώρα προκειμένου να αναλύσουν τα αίτια της κακής αρχής στο πρωτάθλημα.

Κάτι από το… παρελθόν θυμίζουν οι "επισκέψεις" του Γιάννη Αλαφούζου στο "Γ. Καλαφάτης", καθώς ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να πυκνώνει πλέον τις παρουσίες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Aρκετή ώρα μετά την πρωινή προπόνηση των "πράσινων", ο Αλαφούζος μετέβη στο προπονητήριο του Κορωπίου (για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα) και τα είπε για ώρα με τον Ντάνι Πογιάτος, στο γραφείο του Καταλανού τεχνικού.

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στην κάκιστη εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο στην αποκαρδιωτική εικόνα που έβγαλαν οι "πράσινοι" στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με την ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, άκουσε με προσοχή την άποψη του Πογιάτος για το τι φταίει για την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως θα πρέπει να έρθουν κάποια στιγμή κι αποτελέσματα, με τον 42χρονο τεχνικό να επαναλαμβάνει τη βεβαιότητά του, πως η ομάδα θα αρχίσει να δείχνει σύντομα καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Στη συνάντηση Αλαφούζου-Πογιάτος, δεν έδωσε το "παρών" ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος απουσίασε, διότι έπρεπε να διευθετήσει ένα προσωπικό του θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ