ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Τσέριν, το φατούρο σε "νέους" κι όσους ανανέωσαν και η ατάκα του Χουάνκαρ στον Γιοβάνοβιτς

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού
Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του στην Αυστρία, η οποία είχε μπόλικη δουλειά, "φατούρο" σε νέους παίκτες και όσους ανανέωσαν, αλλά και την ατάκα του Γιοβάνοβιτς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπιασαν και τυπικά δουλειά επί αυστριακού εδάφους, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στο κέντρο του Βάλχζε-Κόσεν, παρουσία και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος των "πράσινων", του Σλοβένου Άνταμ Τσέριν.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση (κι αφού καλωσόρισε τον 22χρονο μέσο στην ομάδα και τον γνώρισε με τους νέους τους συμπαίκτες) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοίμασε μία... ειδική υποδοχή προς τον διεθνή Σλοβένο μέσο, αλλά και στους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες, τους Γιούρι Λοντίγκιν και Κρίστιαν Γκάνεα, οι οποίοι πέρασαν από το καθιερωμένο "τούνελ" των υπόλοιπων συμπαικτών τους με φατούρο.

Μάλιστα, πριν την τήρηση της συγκεκριμένης "ιεροτελεστίας", ο Γιοβάνοβιτς για να κάνει ακόμη πιο ευχάριστο το κλίμα, έβαλε στην ίδια διαδικασία και τους Χουάνκαρ, Σάντσες, οι οποίοι επέκτειναν πριν από μερικές εβδομάδες τα συμβόλαιά τους με τον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο τεχνικό να φωνάζει, "ναι, ναι να περάσουν κι αυτοί, νέοι παίκτες είναι".

Εκεί μάλιστα, ο Χουάνκαρ δεν άφησε να πέσει... κάτω το πείραγμα του προπονητή του και φώναξε "α, κόουτς κι εσύ υπέγραψες νέο συμβόλαιο κι εσύ να περάσεις από το τούνελ", προκαλώντας τα γέλια της ομήγυρης.

Ο 59χρονος τεχνικός δεν ανέβασε πολύ τις στροφές για την πρώτη μέρα, κατανοώντας πως υπήρχε και η δεδομένη κόπωση από το ταξίδι. Ο Τσέριν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα τόσο στο αρχικό ζέσταμα, όσο και στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας και το κορόιδο, με τον Γιοβάνοβιτς να τον βάζει μεμιάς στο κλίμα.

Ο Σλοβένος έδειχνε λιγο ψαρωμένος, δεδομένου ότι ήταν πολύ λίγες ώρες μαζί με τη νέα του ομάδα και θα χρειαστεί 1-2 μέρες για να βρει τα πατήματά του και να λυθεί. Στην πρώτη προπόνηση μιλούσε περισσότερο με τον άμεσο συνεργάτη του Γιοβάνοβιτς, Πρέντραγκ Έρακ και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια λόγω γλώσσας.

Η πρώτη προπόνηση στο Κάλχζε-Κόσεν, κράτησε περίπου μία ώρα, ωστόσο, από αύριο (Τετάρτη 6/7) ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να ανεβάσει την ένταση με διπλό πρόγραμμα στις 11:00 και 19:00, Με ορίζοντα το πρώτο φιλικό της Πέμπτης (7/9, 19:00) με την τοπική ομάδα του Κιτσμπούχελ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ