ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πράσινη ανάρτηση με Καλαφάτη και Παρθενώνα για τα 116 χρόνια

Παναθηναϊκός: Η πράσινη ανάρτηση με Καλαφάτη και Παρθενώνα για τα 116 χρόνια
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα 116 χρόνια ζωής με τον Γιώργο Καλαφάτη και τον Παρθενώνα. Παράλληλα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 116 χρόνια ζωής και η πράσινη ΠΑΕ το γιορτάζει με ένα όμορφο εικαστικό. Σε αυτό κεντρική μορφή έχει ο Γιώργος Καλαφάτης, ιδρυτής του πράσινου σωματείου, αλλά και μια από τις πρώτες ομάδες.

Παράλληλα το πράσινο εικαστικό συνοδεύεται με τον Παρθενώνα, το σημαντικότερο μνημείο της Αθήνας με την οποία είναι ταυτισμένος ο Παναθηναϊκός.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα γενέθλια του συλλόγου.

"116 χρόνια! Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, γιορτάζει ο πιο ένδοξος σύλλογος στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός μας! Σαν σήμερα ο Γεώργιος Καλαφάτης δημιούργησε τον σύλλογο που δόξασε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου, μία ομάδα που έγινε γνωστή σε όλους για τις επιτυχίες της, το ήθος, τις αρχές που πρεσβεύει.

«Ο Παναθηναϊκός που είναι μία ιδέα, είναι αθάνατος», όπως είχε αναφέρει σε μία ομιλία του, ο Πατριάρχης του Συλλόγου μας, Απόστολος Νικολαΐδης.

116 χρόνια μετά τον πρώτο σπόρο, το Τριφύλλι μας βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις. Αγωνιστικές, κυνηγώντας τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη. Μεσομακροπρόθεσμες με το μακρόπνοο πλάνο της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό με την κατασκευή νέου σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και εγκαταστάσεων για τα αθλήματα του Αθλητικού Ομίλου, του Ερασιτέχνη -όπως έχουμε συνηθίσει να τον κατονομάζουμε.

Όλοι εμείς, τα εκατομμύρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού ανά τον κόσμο, θέλουμε τούτη την, καθ’ όλα ξεχωριστή για το σύλλογο, ημέρα να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Γεώργιο Καλαφάτη, τον άνθρωπο που έδωσε υπόσταση στο όνειρο του, δημιουργώντας έναν τρόπο ζωής: τον Παναθηναϊκό μας! Μέσα από τη στάση του καθενός μας οφείλουμε πάντοτε να κρατάμε ψηλά την πράσινη σημαία με το τριφύλλι, ως ιερό καθήκον απέναντι στους ανθρώπους που άναψαν τη φλόγα της αγάπης προς τον σύλλογο.

Χρόνια πολλά στον Σύλλογο Μεγάλο! Χρόνια πολλά στην αιώνια αγάπη μας! Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ