ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η παρουσίαση του λογοτύπου του Γουέμπλεϊ

Το λογότυπο του Παναθηναϊκού για τη χρονιά Wembley
Το λογότυπο του Παναθηναϊκού για τη χρονιά Wembley PAO FC

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε την Πέμπτη (4/2) όλο το λογότυπο για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ το οποίο θα συνοδεύει από εδώ και πέρα κάθε δραστηριότητα για την επέτειο από τον τελικό του 1971.

Την Τετάρτη (3/2) ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα από το σήμα που θα συνοδεύει την επέτειο των 50 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Την Πέμπτη το τριφύλλι παρουσίασε και επίσημα το σήμα που θα χρησιμοποιείται από εδώ και πέρα σε κάθε δραστηριότητα για την επέτειο από τον τελικό του 1971.

Ένα σήμα το οποίο εκτός από πράσινο θα βγαίνει και σε χρυσό και λευκό ενώ από εδώ και πέρα θα υπάρξει και συλλογή ρούχων με αυτό το λογότυπο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Το λογότυπο του «Έτους Wembley»! Θα πλαισιώσει όλες τις δραστηριότητες για την επέτειο των 50 ετών από την πορεία του Παναθηναϊκού έως τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών

Με αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το λογότυπο του «Έτους Wembley»! Μετά από μια δύσκολη διαδικασία λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, επιλέχθηκε το λογότυπο που φιλοτέχνησε ο Πέτρος Μπάλτας, ο οποίος είναι και ο νικητής του διαγωνισμού! Σε αυτό αποτυπώνεται με σύγχρονη ματιά το έμβλημα του συλλόγου μας, το Τριφύλλι, ο αριθμός «50» όσα και τα χρόνια που συμπληρώνονται εφέτος από την κορυφαία πορεία ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και βέβαια η λεκτική αποτύπωση «1971-2021 Wembley».

Το «Έτος Wembley» αποκτά από σήμερα το δικό του λογότυπο σε πράσινο, αλλά και παραλλαγές σε λευκό και χρυσό. Το συγκεκριμένο λογότυπο θα «ντύσει» όλες τις περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο της τιμής της προσπάθειας εκείνης της ομάδας και βέβαια θα δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Ευχαριστούμε όλους όσοι με αγάπη και μεράκι συμμετείχαν στο διαγωνισμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ