ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη Stoiximan ως νέο βασικό χορηγό

Ο Παναθηναϊκός με τη νέα του φανέλα
Ο Παναθηναϊκός με τη νέα του φανέλα EUROKINISSI

Το απόγευμα της Δευτέρας παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη Stoiximan, η οποία θα έχει διάρκεια για τρία χρόνια.

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η νέα χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη Stoiximan, η οποία θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Green Park Athens στο Πεδίο του Άρεως, με το Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησαν οι "πράσινοι" φέτος να φιγουράρει σε περίοπτη θέση. Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει μότο το "μαζί ταξιδεύουμε ξανά", καθώς οι πράσινοι επέστρεψαν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου στην παρουσίαση της νέας φανέλας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου στην παρουσίαση της νέας φανέλας EUROKINISSI


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ανακοίνωσε τη συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά "Φίλοι του Παναθηναϊκού, επικυρώνουνε και παρουσιάζουμε τη συνεργασία με τη Stoiximan και παρουσιάζουμε τις νέες φανέλες. Ξεκινάει η σεζόν, μια σεζόν με προκλήσεις στο δρόμο για κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Άνοιξε η πόρτα της Ευρώπης και αν δείτε μέσα, θα δείτε τη μεγάλη ιστορία του Παναθηναϊκού. Καλή χρόνια με επιτυχίες".

Ο Δημήτρης Σαραβάκος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Δημήτρης Σαραβάκος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς INTIME
2022-2023 (  / EUROKINISSI)
2022-2023 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS


Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος (φώτο), υποστήριξε από την πλευρά του: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω τη χαρά μας για την έναρξη τη συνεργασία μας. Γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια Stoiximan. Μια χρόνια που έρχεται μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη. Για τη Stoiximan και τον Παναθηναϊκό δεν αρκεί η παρουσία μας στη φανέλα θα κάνουμε και άλλες δράσεις. Πρόσφατα ανακοινώσαμε τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ. Στηρίζουμε πολλούς αθλητές που κάνουν την προσπάθεια να διακριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για μας ο αθλητισμός και η στήριξη στην κοινωνία είναι μέρος του DNA μας. Θα έχουμε έντονες κοινωνικές δράσεις. Να ευχηθώ η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική θέση της και τα επόμενα τρία χρόνια να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες".

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην παρουσίαση για τη νέα φανέλα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην παρουσίαση για τη νέα φανέλα INTIME


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού όπως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μάνος Μαυροκουκουλάκης, παράγοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το επιτελείο του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην παρουσίαση της νέας φανέλας
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην παρουσίαση της νέας φανέλας EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Παναγάκος, αντιπρόεδρος της Διεθνούς Αθλητικής που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Robe di Kappa, πρόσθεσε: "Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα για το Κύπελλο. Η φανέλα μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας ξεχωρίζει για το design και την τεχνολογία. Κάναμε πέντε φετινές εμφανίσεις. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει φανέλες custom, δηλαδή σχεδιασμένη μόνο γι' αυτή. Οι Ιταλοί κρατούν τα σκήπτρα της πρωτοπορίας και είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την Kappa στην Ελλάδα. Ευχή όλων να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες, όπως αρμόζει στο σύλλογο του Παναθηναϊκού".

Σε αυτό το σημείο, ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μανώλης Ματσαδές, έκανε λόγο και για επέκταση της συνεργασίας και για μετά το πέρας της επόμενης σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ