ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Κόντη και όσα ζήτησε ο Έλληνας τεχνικός πριν τον τελικό με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Κόντη και όσα ζήτησε ο Έλληνας τεχνικός πριν τον τελικό με τον Άρη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα ακόμη βίντεο από τα αποδυτήρια πριν το ματς του τελικού Ελλάδας Betsson με τον Άρη με την ομιλία του Χρήστου Κόντη και όσα ζήτησε από τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός με νέο του βίντεο παρουσίασε όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού Ελλάδας Betsson κόντρα στον Άρη και τη νίκη με 1-0 που έφερε το 20ο τρόπαιο για το τριφύλλι.

Η άφιξη του τριφυλλιού στο ζέσταμα και όσα έγιναν στα αποδυτήρια με την ατάκα του Μπερνάρ που έλεγε στους συμπαίκτες του: "Δεν ζούμε για το αύριο ζούμε για το σήμερα".

Εν συνεχεία και σε αντίθεση με ότι συνέβη στα περισσότερα παιχνίδια φέτος τον λόγο δεν πήρε κάποιος εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού αλλά ο τεχνικός του τριφυλλιού, Χρήστος Κόντης, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε: "Θέλω να σας πω κάτι παιδιά. Η πίεση είναι πρόνομιο, είστε τυχεροί για αυτό το συναίσθημα που θα νιώσετε στη διάρκεια του αγώνα. Μπείτε μέσα κερδίστε το ματς γιατί το αξίζετε. Πιέστε τους από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, μπείτε δυνατά σε κάθε φάση, δώστε τα όλα για ενενήντα λεπτά".

Το βίντεο εν συνεχεία δείχνει αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού και του πάγκου στη διάρκεια του αγώνα και ολοκληρώνεται με το γκολ του Βαγιαννίδη και την αγκαλιά του Παπαδημητρίου με τον Κόντη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ