ΙΣΡΑΗΛ

Παναθηναϊκός: Η Μακάμπι Χάιφα πήρε 800 εισιτήρια για τον "τελικό" της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Η Μακάμπι Χάιφα πήρε 800 εισιτήρια για τον "τελικό" της Λεωφόρου
INTIME SPORTS

Η Μακάμπι Χάιφα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι πήρε 800 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που θα κρίνει ένα εισιτήριο για το Conference League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα playoffs των "16" του Conference League.

Οι Ισραηλινοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούν ότι πήραν 800 εισιτήρια για τους φιλάθλους τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πλέον αυξημένου κινδύνου, κάτι που σημειώνει και η Μακάμπι στην ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι παίζουν για τη νίκη και την ισοπαλία για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2024.

"Ο σύλλογος έλαβε περίπου 800 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθήνας (14.12, 19:45 τοπική ώρα) με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ελληνικές αρχές ενέκριναν την άφιξη κόσμου από το Ισραήλ.

Σημειώστε ότι το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή) και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών".

TAGS ΙΣΡΑΗΛ EUROPA LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ