Παναθηναϊκός: Η ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Χράντετς Κράλοβε

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τα παιχνίδια με τη Χράντετς Κράλοβε.
Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τη Χράντετς Κράλοβε για τα playoffs του UEFA Conference League δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός.
Σε σύγκριση με τα ματς του προηγούμενου γύρου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 υπάρχει μία μόνο αλλαγή. Έμεινε εκτός ο τραυματίας Παντελίδης και στη θέση του μπήκε ο Καλάμπρια, που έχει ελπίδες να προλάβει τον δεύτερο αγώνα με τη Χράντετς.
Υπενθυμίζεται, ότι το τριφύλλι θα υποδεχθεί τους Τσέχους στις 20 Αυγούστου (21:30) στο ΟΑΚΑ και μία εβδομάδα μετά, στις 27 Αυγούστου (20:00) θα παίξει στην Τσεχία με στόχο ασφαλώς την πρόκριση στη League Phase του Conference League.
Η Λίστα Α του Τριφυλλιού αποτελείται από τους:
Πένια, Κότσαρη, Τσάβες, Καλάμπρια, Κάτρη, Τσιριβέγια, Τουμπά, Ντε Φράι, Τετέι, Γιάγκουσιτς, Ντέσερς, Αντίνο, Ζαρουρί, Τσέριν, Κοντούρη, Τσάπρα, Ταμπόρδα, Καμαρά, Πελίστρι, Κυριόπουλο, Φαν Ντρόνγκελεν, Ραστόντερ, Κυριακόπουλο και Γκαρσία
Η Λίστα Β των Πράσινων αποτελείται από τους:
Μπινιάρη, Λάβδα και Γείτονα.