ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ των Τσέχων για τα "όχι" του Λινγκρ στη Σλάβια και η πρόταση που ετοιμάζεται

Ο Οντρέι Λινγκρ πανηγυρίζει το γκολ με τη Σλάβια
Ο Οντρέι Λινγκρ πανηγυρίζει το γκολ με τη Σλάβια © 2022 AP IMAGES

Στην Τσεχία έγραψαν για τα δύο όχι του Όντρεϊ Λινγκρ στη Σλάβια Πράγας αλλά και για την πρόταση του Παναθηναϊκού που ετοιμάζεται.

Το όνομα του Όντρεϊ Λινγκρ είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική αναζήτησή του για το "8" και το "10", με τους "πράσινους" να διατηρούν την περίπτωσή του σε πρώτο πλάνο απ’ τον περασμένο Ιανουάριο, παρά την τότε άρνηση της Σλάβια Πράγας να τον παραχωρήσει για να μην αποδυναμωθεί στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τον τίτλο στην Τσεχία.

Το "τριφύλλι" θα επιμείνει και σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τα τσεχικά ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) προ ημερών ρεπορτάζ του SPORT24, όσον αφορά τις δύο αρνητικές απαντήσεις του 24χρονου μεσοεπιθετικού στις προτάσεις της Σλάβια Πράγας για την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Προσθέτοντας πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίσημη πρόταση για την αγορά του Λινγκρ, ξεκινώντας την προσφορά τους απ’ τα 3 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η τσεχική ιστοσελίδα "infotbal.cz", ανέφερε στο δημοσίευμά της:

"Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. έχει κλείσει από τον Ιανουάριο ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ