ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η έντονη λογομαχία Μακέντα-Κουζνιέτσοφ

Ο Μακέντα μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1
Ο Μακέντα μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 EUROKINISSI SPORTS

Ο έντονος διάλογος του Μακέντα με τον βοηθό του Μπόλονι, όταν ο δεύτερος του έκανε παρατηρήσεις με πολύ απότομο τρόπο, για να μην μιλούν από τον πάγκο την ώρα του αγώνα, η κουβέντα που είχαν οι δυο τους μετά το ματς και η πολύ άκομψη αντίδραση του Μπόλονι προς ένα ball-boy, όταν άργησε ηθελημένα να δώσει πίσω τη μπάλα.

Ένα μήνα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα όσα έγιναν τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου, αλλά και τις ξεκάθαρες συζητήσεις που έγιναν εντός των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να λυθούν οι όποιες "παρεξηγήσεις" υπήρχαν, τα φαινόμενα απειθαρχίας επέστρεψαν στο "στρατόπεδο" του "τριφυλλιού" το βράδυ της Κυριακής (20/12) στην Τούμπα. Και σε ματς που "στράβωσε".

Εκτός από το περιστατικό με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αντέδρασε πολύ έντονα προς τον Μπόλονι τη στιγμή της αλλαγής του στο 72ο λεπτό, υπήρξε ακόμη ένα "κρούσμα" με πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είχε πολύ έντονη λογομαχία με τον βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Τη στιγμή που αντικαταστάθηκε ο Ιταλός επιθετικός (72ο λεπτό), κάθισε στον πάγκο (όπως και ο Βιγιαφάνιες) γιατί ήταν ιδρωμένος και δεν πήγε στην εξέδρα, ακριβώς από πίσω που βρίσκονταν οι υπόλοιποι παίκτες (πλην όσων είχαν σηκωθεί για ζέσταμα), για να τηρούνται οι αποστάσεις, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όσο περνούσε η ώρα και το ντέρμπι ήταν στην κόψη του ξυραφιού, τόσο ο Μακέντα, όσο κι ο "Βίγια", αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονταν από πίσω φώναζαν προς τους συμπαίκτες τους κι έδιναν οδηγίες την ώρα του αγώνα.

Σε κάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος τους ο Κουζνιέτσοφ και με πολύ απότομο τρόπο τους φώναξε "...σταματήστε να μιλάτε τώρα. Κλείστε το τώρα!". Ο Μακέντα αντέδρασε πολύ εκνευρισμένος κι ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος ανάμεσά τους, ο οποίος κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα κι... έληξε με παρέμβαση του Διούδη που ήταν παραδίπλα.

Μετά το ματς ο Μακέντα και ο Κουζνιέτσοφ μίλησαν εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά σε πολύ πιο ήρεμο τόνο για να το λύσουν το θέμα, όμως σίγουρα η όλη διαδικασία άφησε πολύ άσχημες εντυπώσεις.

Όπως αντίστοιχα πολύ άσχημη ήταν η αντίδραση, αλλά κι αυτά που είπε ο Λάζλο Μπόλονι προς ένα απ’ τα ball-boys του ΠΑΟΚ, όταν αυτό καθυστερούσε ηθελημένα να επιστρέψει τη μπάλα προς το τέλος του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ