ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Τερίμ για μεταγραφές από Τουρκία και Μπακασέτα

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φατίχ Τερίμ ρωτήθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο για το αν θα στραφεί μεταγραφικά σε ποδοσφαιριστές από το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο να ρίχνει στο τραπέζι το όνομα του Μπακασέτα.

Στην παρουσίασή του ο Φατίχ Τερίμ δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τα μεταγραφικά ζητήματα. Τούρκος δημοσιογράφος ρώτησε για το αν θα κυνηγήσει παίκτες από το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Τερίμ να αναφέρει το όνομα "Μπακασέτας", όχι όμως και στη συνέχεια της απάντησής του. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε:

"Από 1η Ιανουαρίου ξεκινούν οι μεταγραφές. Με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει τρεις μέρες. Όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κύριο Γιάννη. Να μην ανησυχεί κανείς αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη.

Έχουμε δύο στόπερ τραυματίες. Έχει συμβεί να βάλω τους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη τότε θα δούμε τι θα κάνουμε γι' αυτό. Δεν υπάρχει χώρα στη μεταγραφή. Είτε από Τουρκία είτε από άλλη χώρα θα το προχωρήσουμε. Ο Μπελάντα είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά από όσο ξέρω θα πάει στο Κατάρ. Για πρώτη φάση θέλουμε να δούμε την ομάδα μας, να δω ποιους θέλω να κρατήσω και μετά θα προχωρήσουμε" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ