ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γιούχα από τον κόσμο στον Μπακασέτα σε κάθε επαφή του με την μπάλα

INTIME

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε έντονα τον Τάσο Μπακασέτα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, στο ματς με την ΑΕΛ Novibet.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην ΑΕΛ Novibet, με συνέπεια να υπάρξουν αποδοκιμασίες, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο ημίχρονο.

Μάλιστα, τα… πυρά ήταν πιο έντονα προς τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού άρχισε να αποδοκιμάζεται από τα μέσα του πρώτου μέρους, ενώ στο δεύτερο μέρος, όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, δέχθηκε επίσης “χοντρή” γιούχα.

Μια στιγμή ασφαλώς που μαρτυρά πόσο βαριά είναι η ατμόσφαιρα στο πράσινο στρατόπεδο. Βέβαια, λίγο αργότερα ο διεθνής μεσοεπιθετικός ισοφάρισε για τους πράσινους στο 67′ με ωραίο σουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ