ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για Σλιμανί γράφουν στην Πορτογαλία

Ο Ισλάμ Σλιμανί κατά τη θητεία του στη Λιόν
Ο Ισλάμ Σλιμανί κατά τη θητεία του στη Λιόν AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

H πορτογαλική "O Jogo" έχει χτύπημα στο πρωτοσέλιδό της για το "φλερτ" Παναθηναϊκού - Σλιμανί.

Όσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ψάχνει για τον φορ που θα κουβαλήσει την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού τόσο διάφορα ονόματα θα κυκλοφορούν από 'δω κι από 'κει.

Του Αλγερινού Ισλάμ Σλιμανί είναι ένα εξ αυτών. Ο αισίως 34χρονος γκολτζής, με την πολυετή εμπειρία από το υψηλό επίπεδο (Σπόρτινγκ, Λέστερ, Νιούκαστλ, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Λιόν) είναι μια περίπτωση που "χτυπά" στην πρώτη σελίδα της η πορτογαλική "O Jogo".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Κυπελλούχων Ελλάδας και η Σπόρτινγκ συζητά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, είτε με πώληση είτε με δανεισμό, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο - την τελευταία του συμβολαίου του.

Κατά την περυσινή περίοδο ο Σλιμανί μέτρησε 28 συμμετοχές, 8 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τριψήφιο αριθμό τερμάτων σε μια επαγγελματική πορεία που άρχισε πριν από 12 χρόνια.

Αν και στις 18/6 ο Αλγερινός θα κλείσει τα 34 χρόνια του, η ηλικία δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον Σέρβο προπονητή του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ