ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για απίθανη απόφαση του διαιτητή στην αποβολή του Χουάνκαρ έκαναν λόγο οι πράσινοι

Ο Χουάνκαρ διαμαρτύρεται στον διαιτητή της αναμέτρησης για την κόκκινη στο ΠΑΣ - Παναθηναϊκός | 10 Απριλίου 2022
Ο Χουάνκαρ διαμαρτύρεται στον διαιτητή της αναμέτρησης για την κόκκινη στο ΠΑΣ - Παναθηναϊκός | 10 Απριλίου 2022 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός σχολίασε με τη λέξη "απίθανο" την αποβολή του Χουάνκαρ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ζήτησαν κόκκινη στους Κάργα και Καραχάλιο.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αποβολή του Χουάνκαρ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 80' με τους πράσινους να χαρακτηρίζουν ως απίθανη την απόφαση του Βαντ από την Ουγγαρία ενώ εν συνεχεία ζήτησαν κόκκινη στον Κάργα και κίτρινη στον Καραχάλιο.

Αρχικά έγραψαν στο twitter για την αποβολή του Ισπανού μπακ: "Απίθανο! Ο διαιτητής δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χουάνκαρ με τον Περέα να πέφτει στο έδαφος, σε φάση που εάν έχει γίνει κάτι είναι κίτρινη κάρτα. Μετά από τρία λεπτά σε ενδοσυνεννόηση με το VAR ο διαιτητής επιμένει".

Και για την αψιμαχία ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με το σπρώξιμο του Κάργα στον Αϊτόρ έγραψαν: "Χαρίζει την κόκκινη στον Κάργα ο διαιτητής που σπρώχνει και ρίχνει στο έδαφος τον Αϊτόρ".

Και λίγο αργότερα σε μαρκάρισμα του Κάργα στον Παλάσιος ζήτησαν και δεύτερη κίτρινη: "86' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάργα που δεν δίνεται".

Τέλος στον Παναθηναϊκό ζήτησαν κίτρινη και στον Καραχάλιο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων:

"Ο διαιτητής έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο. Αντί να δώσει κίτρινη κάρτα στον Καραχάλιο για μαρκάρισμα από πίσω στον Χατζηγιοβάνη, δείχνει κίτρινη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για διαμαρτυρία…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ