ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλικό "ξεμούδιασμα" με πέντε γκολ κόντρα στην Κ19

Παναθηναϊκός: Φιλικό "ξεμούδιασμα" με πέντε γκολ κόντρα στην Κ19
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πανηγυρίζει μαζί με τον Αργύρη Καμπετσή το γκολ που του "σέρβιρε" εναντίον του ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της ομάδας Νέων στο πρώτο (προπονητικού χαρακτήρα) φιλικό, έπειτα από 18 μέρες προπονήσεων. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ για τους "πράσινους".

Έπειτα από 18 ημέρες δουλειάς στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" το απόγευμα της Παρασκευής (16/07), μπαίνοντας σε λίγο πιο "κανονικές" συνθήκες αγώνα, στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με την Κ19, όπου επικράτησαν με 5-0, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Το ματς που έγινε στο "Γ. Καλαφάτης", είχε διάρκεια 70 λεπτών (δύο ημίχρονα των 35’), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιεί σταθερά το 4-2-3-1 και τον Καρλίτος να ανοίγει πρώτος το σκορ στο 12′ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Κολοβός σημείωσε το 2-0 με κοντινό πλασέ στο 18′, ενώ οι Νέοι είχαν δοκάρι στο 21′ σε διαγώνιο σουτ του Κρυπαράκου. Στο δεύτερο 35λεπτο ο Καμπετσής πέτυχε το 3-0 στο 37′, με εντυπωσιακό βολ-πλανέ από κόρνερ του Αγιούμπ.

Το 4-0 ήρθε στο 43′ από γύρισμα του Αλεξανδρόπουλου και κοντινό πλασέ του Μακέντα, ενώ το τελικό 5-0 ήρθε στο 59′ με σουτ του Σανκαρέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α’ ημίχρονο): Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Ρόμπι, Σιδεράς, Χατζηθεοδωρίδης, Σερπέζης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Κολοβός, Σαβιέρ, Καρλίτος.

Β’ ημίχρονο: Ξενόπουλος, Σάντσες, Ρόμπι, Σερπέζης (55′ Αθανασακόπουλος), Θεοχάρης, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καμπετσής, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19: Ξενόπουλος, Ζαφείρης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος, Πορφυρόπουλος, Φρόκου, Στόιος, Κρυπαράκος, Νταμπίζας, Τόρα.

Στο β’ ημίχρονο άλλαξαν οι τερματοφύλακες στις δύο ομάδες κι έπαιξαν και οι Χριστογεώργος, Λίλο, Καμαρός, Κοκάκης, Χαχούλης, Πιτσιώτης, Τσιάβος, Διαμαντής, Λιατίφης, Ποπιέλα, Συμεωνίδης, Ψύλλας, Κυριόπουλος, Τόμπρας, Καλός, Παπανικολόπουλος, Βολάκης.

Οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πέρεθ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το πρωί της Κυριακής (18/07) η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί -μέσω Ντίσελντορφ- για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ