ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Βονόρτας για την Β’ ομάδα

Ο Γιάννης Βονόρτας από προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γκενεβίνο
Ο Γιάννης Βονόρτας από προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γκενεβίνο EUROKINISSI

Ο Γιάννης Βονόρτας, είναι ο Νο1 υποψήφιος για να αναλάβει τον υπό σύσταση Παναθηναϊκό Β’ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο "τριφύλλι" έπειτα από τέσσερα χρόνια

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Βονόρτα για να αναλάβει τα ηνία του υπό σύσταση Παναθηναϊκού Β’ (που θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2), είναι εδώ και λίγες ημέρες οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", με τον 60χρονο τεχνικό να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τη θέση.

Οι "πράσινοι" εξέτασαν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών απ’ την "οικογένεια" του Παναθηναϊκού (όπως π.χ. ο Κρίστοφ Βαζέχα), ωστόσο, φαίνεται να καταλήγουν στον Βονόρτα, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο πολύπειρος τεχνικός -κι επί χρόνια υπεύθυνος των σχολών προπονητικής της ΕΠΟ- ήταν για πολλά χρόνια μέλος του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ενώ είχε εργαστεί ως υπηρεσιακός τεχνικός στο "τριφύλλι" στο φινάλε της περιόδου 2012/13, μετά την απόλυση του Φάμπρι Γκονζάλες (ήταν ο τέταρτος προπονητής της ομάδας εκείνη τη σεζόν), έχοντας μία ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών κι αποτελεσμάτων (με αποκορύφωμα το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο).

Τα επόμενα χρόνια εντάχθηκε στο επιτελείο της πρώτης ομάδας ως βοηθός του Γιάννη Αναστασίου (έως τον Οκτώβριο του 2015), ενώ αποχώρησε από το "τριφύλλι" το 2017.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ