ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με Νιάς, Χουάνκαρ, το παλεύει ο Μαουρίσιο

Ο Νιάς σε φάση από το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με αντίπαλο τον Σιμάνσκι
Ο Νιάς σε φάση από το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με αντίπαλο τον Σιμάνσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Τρίτης είδε τους Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Μολό να γυμνάζονται κανονικά ενώ ο Μαουρίσιο "τρέχει" ενόψει ΠΑΟΚ>

Επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού την Τρίτη (30/3) μετά το διήμερο ρεπό και την ευκαιρία που είχαν άπαντες να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπατάριες τους.

Ουσιαστικά με την προπόνηση της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ανάπτυξης στην επίθεση και εξάσκηση στα τελειώματα.

Στα θετικά για τον Λάζλο Μπόλονι ήταν η επανένταξη των Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μολό που δείχνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Ατομικό ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ. Ο Βραζιλάνος μάλιστα "τρέχει" για το ματς με τον ΠΑΟΚ και παλεύει να είναι έτοιμος από κάθε άποψη και να είναι θέμα του Μπόλονι αν θα τον χρησιμοποιήσει η όχι.

Φυσικά απόντες ήταν οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τετάρτης (31/3) με τη Γεωργία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ