ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έξαλλος Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια: "Πώς είναι δυνατόν να χάσαμε αυτό το ματς;"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόσο εκνευρισμένος με τις φωνές του να "σκεπάζουν" τα πάντα.

Φαινόταν από τις δηλώσεις που έκανε στο flash interview της Cosmote TV, αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού (5/12) ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα του Παναθηναϊκού, πως ο εκνευρισμός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε χτυπήσει... κόκκινο, για πρώτη φορά σε τόσο έντονο βαθμό. Όχι μόνο για την ήττα, αλλά κυρίως για την κάκιστη νοοτροπία και την απίστευτη "αφέλεια" που έδειξε ο Παναθηναϊκός, δεχόμενος ακόμη ένα πολύ "φθηνό" γκολ και χάνοντας τα... άχαστα στο δεύτερο ημίχρονο μπροστά απ’ την εστία του Στάνκοβιτς.

"Χάσαμε, δεν μπορεί να είμαι σίγουρα χαρούμενος με αυτό και με αυτό το παιχνίδι. Γκολ μπορεί να δεχτείς οποιαδήποτε στιγμή. Κάποια άλλα πράγματα με εκνευρίζουν και για αυτό έχω εγώ ευθύνες και κανείς άλλος. Δεν θέλω να πω ποια πράγματα.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις ευκαιρίες όταν έχεις 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι όμως εύκολο, πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι η ΑΕΚ, που σε όλο το ματς είναι με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν με ικανοποιεί τίποτα όταν δεν κερδίζουμε", ήταν τα λόγια του 59χρονου τεχνικού στην κάμερα.

Δεν "κατηγόρησε" δημόσια κανέναν παίκτη ή γενικά τους παίκτες του, κράτησε το θέμα εσωτερικά και το εξέφρασε όπως έπρεπε και με τον τόνο που έπρεπε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, λίγο μετά το ντέρμπι.

Εκεί όπου ακολούθησε... εξάψαλμος του Γιοβάνοβιτς προς όλους τους ποδοσφαιριστές του επί ένα 20λεπτο, πρώτα και πάνω απ’ όλα για τη νοοτροπία τους.

Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόσο εκνευρισμένος, διότι αυτό που είχε μόλις δει τον είχε κάνει να βγει απ’ τα... ρούχα του. Και οι φωνές του "σκέπασαν" τα πάντα, ξεπερνώντας κατά πολύ ορισμένα μικρά "στραβά" περιστατικά και "γκάζια" που είχε ρίξει στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Τούτη τη φορά το ύφος του ήταν τόσο έντονο που δεν "σήκωνε" το... παραμικρό και ήταν ουσιαστικά ένα πρώτο μήνυμα πως δεν θα ανεχτεί άλλη φορά τέτοια εικόνα και τέτοια νοοτροπία, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε παίκτες. Για τον ίδιο άλλωστε, η ευθύνη είναι πάντα ομαδική κι όχι ατομική...

"Πως είναι δυνατόν να χάσαμε αυτό το ματς; Πείτε μου πως μπορεί να χάσαμε αυτό το ματς;" Επανέλαβε τουλάχιστον τρεις φορές ο Γιοβάνοβιτς, εστιάζοντας στο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός μόλις στο 2' αλλά και στις απίστευτες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, διαπιστώνοντας μία νοοτροπία... χαλαρότητας, που δεν συμβάδιζε με λογική μεγάλης ομάδας που βρισκόταν σε διαδικασία ντέρμπι.

"Είναι ανεπίτρεπτο να μην νικάμε σε αυτά τα ματς, έχοντας τόσες καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έχω τονίσει συνεχώς να μπαίνουμε στο γήπεδο 100% συγκεντρωμένοι. Κι εμείς τι κάναμε; Δεχθήκαμε πάλι γκολ στα πρώτα λεπτά. Δεν το δέχομαι αυτό, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει". Και κατέληξε λέγοντας:

"Δεν ανέχομαι να μην κάνουμε γκολ αυτές τις ευκαιρίες. Είναι θέμα συγκέντρωσης και νοοτροπίας και πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα...".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ