ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Χουάνκαρ, προπονήθηκε και παίζει με τον Ολυμπιακό

Ο Χουάνκαρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Χουάνκαρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Χουάνκαρ ξεπέρασε το αιμάτωμα στη γάμπα, προπονήθηκε σε φουλ ένταση το πρωί της Πέμπτης (13/01) και θα παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (16/01) με τον Ολυμπιακό.

Είχε πολύ καιρό να... αδειάσει τόσο πολύ το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν από αγώνα του Παναθηναϊκού, πόσω μάλλον δε από ντέρμπι, όπως το επερχόμενο με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (16/1, 19:30, Cosmote 1HD, live από το SPORT24) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε -προς απόλυτη ικανοποίησή του- το πρωί της Πέμπτης (13/01) να παίρνει μέρος σε φουλ πρόγραμμα και ο Χουάνκαρ και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του για το κυριακάτικο clasico. Ο Ισπανός μπακ, που απουσίασε από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (09/01) με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και το αιμάτωμα που είχε ως... σουβενίρ από το ματς με τον Άρη, προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα και οι πέντε παίκτες που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό στις αρχές Ιανουαρίου προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ένταση. Ακόμη κι ο Μαουρίσιο, που έκανε για δύο μέρες ατομικό, μπήκε σήμερα στο 100% του προγράμματος και είναι πολύ πιθανό πλέον να (ξανα)πάρει φανέλα βασικού.

Ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με "κορόιδο", ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης και τελειωμάτων, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η αυριανή (Παρασκευή 14/01) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 π.μ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ