ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ήρθαν τα ειδικά φώτα από την Ολλανδία για τη Λεωφόρο

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας
Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας EUROKINISSI

Προχωρούν οι εργασίες για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στη Λεωφόρο αφού την Τρίτη (22/12) ήρθαν τα ειδικά φώτα από την Ολλανδία και την Τετάρτη (23/12) θα έρθουν τα κομμάτια του νέου χλοοτάπητα.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου, βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (22/12) τα μηχανήματα ειδικού φωτισμού από την Ολλανδία, που θα τοποθετηθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να συμβάλλουν τις επόμενες ημέρες στην ανάπτυξη της σποράς του νέου χλοοτάπητα που θα μπει στο χώρο μπροστά από τους πάγκους του γηπέδου. Εκεί δηλαδή που εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα στο χορτάρι του γηπέδου της Λεωφόρου.

Το πρωί της Τρίτης, ξηλώθηκε με ειδικά μηχανήματα το χορτάρι στο προβληματικό σημείο, έγινε νέα επίστρωση και αύριο (Τετάρτη 23/12) θα έρθουν από την Ιταλία, τα κομμάτια του νέου χλοοτάπητα που θα καλύψουν το «γυμνό» σημείο.

Ακριβώς από πάνω απ’ το συγκεκριμένο σημείο θα μπει και ο ειδικός φωτισμός, προκειμένου να αναπτυχθεί σε πολύ πιο ιδανικές συνθήκες ο νέος τάπητας και να «δέσει» με το παλιό χορτάρι.

Για το λόγο αυτό δε, έχουν ξηλωθεί και κομμάτια από το σκέπαστρο που βρίσκεται απ’ την πλευρά της οδού Τσόχα (θα αντικατασταθούν από πλεξιγκλάς), προκειμένου να περνάει και να φτάνει ως εκείνο το σημείο το φως του ηλίου.

Τα έργα θα συνεχιστούν καθ’ όλη την περίοδο των εορτών, ούτως ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για χρήση στις 3 Ιανουαρίου και το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Super League, αλλά και στα επόμενα ματς που θα ακολουθήσουν με την ΑΕΛ (10/1) και πιθανότατα με τον ΟΦΗ (23/1).

Με τις σκέψεις για μόνιμη εγκατάσταση στη Λεωφόρο, να βρίσκονται πάντα πάνω στο... τραπέζι, εφόσον εξακολουθήσει να βγάζει προβλήματα ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ