ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή όλων των διεθνών στο τριφύλλι και αποθεραπεία ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν EUROKINISSI SPORTS

Με την επιστροφή και των τριών Σλοβένων διεθνών, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι διεθνείς έκαναν αποθεραπεία και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στο ματς με τον Δικέφαλο.

Με την επιστροφή και των τριών Σλοβένων διεθνών, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς ολοκληρώθηκε η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που απουσίαζαν από τις προπονήσεις το τελευταίο δεκαήμερο.

Οι τρεις τους, μαζί με τους δύο Έλληνες, Μπακασέτα και Ιωαννίδη έκαναν αποθεραπεία και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει ποιοι είναι σε θέση να παίξουν και ποιοι όχι.

Το ευχάριστω για τον Τερίμ είναι πως από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα πλην των δύο μόνιμα τραυματιών Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν και θα περιμένει απλά να δει και την κατάσταση των διεθνών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας και πρέσινγκ, ενώ το βάρος στη συνέχεια έπεσε στην τακτική.

Αποθεραπεία έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ