ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για τους Έλληνες διεθνείς, απόντες οι Σλοβένοι

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα και Ακαϊντίν βρέθηκαν την Τετάρτη (27/3) στο "Γ. Καλαφάτης" και πήραν μέρος στην προπόνηση ενώ οι Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς ήταν απόντες.

Τέσσερις ακόμη προσθήκες στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (31/3) με τον ΠΑΟΚ μέτρησε την Τετάρτη (27/3) το απόγευμα ο Φατίχ Τερίμ.

Αυτό γιατί οι Έλληνες διεθνείς και συγκεκριμένα οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα αλλά και ο Ακαϊντίν βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" και έκαναν αποθεραπεία.

Αντίθετα απόντες ήταν οι διεθνείς με την Εθνική Σλοβενίας, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπτις που θα βρεθούν στην προπόνηση της Πέμπτης (28/3). Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, fun game και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις πρέσινγκ και κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αποθεραπεία ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς με την εθνική Σλοβενίας Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ