ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο τριφύλλι ο Γιάννης Καλιτζάκης και αναλαμβάνει ρόλο στη δεύτερη ομάδα

Ο Γιάννης Καλιτζάκης κατά τη βράβευση του από τον Παναθηναϊκό | 14 Φεβρουαρίου 2022
Ο Γιάννης Καλιτζάκης κατά τη βράβευση του από τον Παναθηναϊκό | 14 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιάννης Καλιτζάκης σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 επιστρέφει στον Παναθηναϊκό με τον "νίντζα" του τριφυλλιού να αναλαμβάνει ρόλο στη δεύτερη ομάδα των πράσινων.

Κοντά σε μια μεγάλη επιστροφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς ο Γιάννης Καλιτζάκης, ο "νίντζα" των πράσινων, είναι έτοιμος να βάλει ξανά τη φόρμα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο παλαίμαχος αμυντικός από το 1997 που έφυγε από την ομάδα είχε βρεθεί για ένα διάστημα το 2009 στο τριφύλλι, στο τμήμα σκάουτινγκ που είχε φτιάξει ο Κώστας Αντωνίου.

Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της ομάδας με 259 εμφανίσεις και αρκετούς τίλους στη δεκατία, 1987-1997, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό αναμένεται να αναλάβει ρόλο στη δεύτερη ομάδα των πράσινων σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ο "νίντζα" το Σάββατο το μεσημέρι βρέθηκε στο γήπεδο του Ασπροπύργου, είδε τη νίκη επί της Κηφισιάς με 1-0 από τις εξέδρες του γηπέδου μαζί με τους σκάουτ του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάρκο και Αλέξη Αλεξούδη ενώ εκεί ήταν ένας ακόμη πρώην παίκτης του τριφυλλιού και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, ο Γιώργος Σίμος.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του Γιάννη Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β' αν και όλα δείχνουν πως θα πάρει το πόστο του γενικού αρχηγού που δεν έχει το τριφύλλι.

Όποιος και αν είναι ο ρόλος του δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες και να "ντεμπουτάρει" στο νέο του πόστο στην αναμέτρηση της Τετάρτης (16/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως και να έχει όμως πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιστροφή καθώς ο Γιάννης Καλιτζάκης είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ