ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επισήμως παρελθόν ο Τσάβι Ρόκα

Παναθηναϊκός: Επισήμως παρελθόν ο Τσάβι Ρόκα
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, λίγες μέρες μετά το "διαζύγιο" με τον προπονητή Ντάνι Πογιάτος. Στα υπόψιν ο Μάριο Μπράνκο.

Το βράδυ της Κυριακής (11/10) το Sport24.gr αποκάλυψε ότι οι Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα τελειώνουν άμεσα από τον Παναθηναϊκό. Μετά το επίσημο "διαζύγιο" με τον Ισπανό προπονητή, την Παρασκευή (16/10) ακολούθησε αυτό με τον τεχνικό διευθυντή.

Όπως έγινε με τον Πογιάτος, έτσι και με τον Ρόκα ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αυτός που τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Κορωπί.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το μοντέλο που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής και το πότε θα γίνει η πρόσληψη του επόμενου τεχνικού διευθυντή. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Μάριο Μπράνκο, πρώην τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ