ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση σε Μεντόσα σύμφωνα με τους Κολομβιανούς

O Στίβεν Μεντόσα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ισημερινό
O Στίβεν Μεντόσα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ισημερινό Ⓒ 2019 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση στον 28χρονο Κολομβιανό εξτρέμ της Αμιάν, Στίβεν Μεντόσα, σύμφωνα με Κολομβιανό δημοσιογράφο, ώστε να φορέσει τα "πράσινα" το καλοκαίρι. Ο παίκτης πιέζει τη γαλλική ομάδα να φύγει άμεσα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πίπε Σιέρα, ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση στον 28χρονο Κολομβιανό εξτρέμ της Αμιάν, Στίβεν Μεντόσα, ώστε να φορέσει τα "πράσινα" το καλοκαίρι, μόλις μείνει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής πιέζει την Αμιάν να φύγει άμεσα, να μείνει ελεύθερος, ώστε να ολοκληρωθεί από τώρα η μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του 28χρονου εξτρέμ με την Αμιάν (σύλλογος της Ligue 2) λήγει στις 30 Ιουνίου. Κι από βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχός της τα τελευταία δύο χρόνια (14 γκολ και 2 ασίστ σε 69 αγώνες), τέθηκε εκτός πλάνου κι αποστολών από τα Χριστούγεννα και μετά, όταν ενημέρωσε κι επίσημα πως δεν αποδέχεται την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ