ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Αλαφούζου - Μπακογιάννη και συμφωνία με Ερασιτέχνη

Το σχέδιο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό
Το σχέδιο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ FACEBOOK

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με το Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για τη Διπλή Ανάπλαση και τον ενημέρωσε και για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη και τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, είχε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών με σκοπό να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις διμερείς συμφωνίες μεταξύ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνη και Δήμου Αθηναίων.

Ο ιδιοκτήτης του "τριφυλλιού" ενημέρωσε τον Μπακογιάννη πως υπήρξε συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου και το αντίτιμο που θα καταβάλουν οι πράσινοι και ζήτησε με τη σειρά του ορισμένα πράγματα από τη δημοτική αρχή.

Όπως όλα δείχνουν και παρά τις αρχικές και έντονες διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε η κοινή συνισταμένη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει 500.000 ευρώ ως ενοίκιο ενώ παράλληλα θα δίνει όπως και τώρα 10 ευρώ από την κάρτα φιλάθλου που θα απαιτείται για κάθε εισιτήριο, 50 ευρώ για κάθε διαρκείας και φυσικά το 10% από τα κέρδη των εισιτηρίων βάση νόμου.

Πλέον όλα προχωρούν βάση του σχεδιασμού και των ημερομηνιών και τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου Αθηναίων.

Φυσικά ένα από τα επόμενα βήματα είναι να συμφωνήσουν μεταξύ τους και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με το Δήμο Αθηναίων, ώστε να συνταχτεί στη συνέχεια η τελική προγραμματική συμφωνία, πριν την έναρξη των εργασιών. Μόλις διευθετηθεί και αυτή η εκκρεμότητα, ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να εγκρίνει τις συμβάσεις.

Μια Γενική Συνέλευση που κανείς δεν ξέρει τώρα πότε μπορεί να γίνει καθώς το lockdown και ο κορονοϊός απαγορεύουν να διεξαχθεί οποιαδήποτε συγκέντρωση και μάζωξη τόσων ατόμων.

Αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι αρχικά όταν υπάρξει οριστικοποίηση όλων των όρων ανάμεσα σε όλες τις πλευρές είναι οι συμβάσεις να ανέβουν στο διαδίκτυο ώστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού να μπορούν να ενημερωθούν για το τι προβλέπουν ακριβώς οι συμφωνίες των τριών πλευρών.

Και όσο για τη Γενική Συνέλευση και πάλι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη προσπαθούν να σκεφτούν κάποιες λύσεις σε περίπτωση που η όλη αυτή κατάσταση κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα. Όπως για παράδειγμα να μπορούν τα μέλη να ψηφίσουν από απόσταση και μέσω διαδικτύου με κάποιο τρόπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ