ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Χουάνκαρ, απόντες οι Έλληνες διεθνείς

Ο Χουάνκαρ σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Χουάνκαρ σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Χουάνκαρ ξεπέρασε και αυτός την ίωση που τον ταλαιπώρησε, την Πέμπτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς ενώ οι μοναδικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό είναι αυτές των τεσσάρων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η επιστροφή του Χουάνκαρ στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (23/3) ήταν η ευχάριστη είδηση της ημέρας καθώς ο Ισπανός ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής των πράσινων που ξεπέρασε την ίωση που είχε "χτυπήσει" το τριφύλλι με αποτέλεσμα να ταξιδέψει αποδεκατισμένο στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

Ο Ισπανός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Πέμπτη αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και να γυμναστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού. Κάτι το οποίο είναι θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της προετοιμασίας των πράσινων για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι μόνοι απόντες ήταν και δικαιολογημένοι καθώς ήταν οι τέσσερις διεθνείς, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης και Χριστογεώργος που μετέχουν στην Εθνική Ανδρών και την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Μακέντα, Λούντκβιστ, αποφόρτιση έκανε ο Αϊτόρ, ενώ απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χριστογεώργος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ