ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε με ίωση ο Πούχατς, μέρος του προγράμματος οι Σπόραρ και Ιωαννίδης

Ο Άντραζ Σπόραρ
Ο Άντραζ Σπόραρ INTIME SPORTS

Ο Τιμοτέους Πούχατς επέστρεψε με ίωση από την αποστολή της εθνικής Πολωνίας και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Αντίθετα οι Σπόραρ και Ιωαννίδης ακολούθησαν μέρος του πρόγραμματος.

Ένα επιπλέον πρόβλημα προέκυψε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (2/4, 18:00) αγώνα με τον Βόλο στη Λεωφόρο, για τη 2η αγωνιστική των playoffs.

Ο λόγος για τον Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα με ίωση έπειτα απ' την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Πολωνίας και δεν έδωσε το "παρών" στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης" την Τετάρτη (29/3).

Η κατάσταση του διεθνούς Πολωνού αριστερού μπακ θα επαναξιολογηθεί την Πέμπτη (30/3), όπου και θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Σέρβος τεχνικός για το κυριακάτικο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Από εκεί και πέρα, μέρος του προγράμματος της σημερινής προπόνησης ακολούθησαν οι Άντραζ Σπόραρ και Φώτης Ιωαννίδης οι οποίοι όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Ατομικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αναμένεται να "μπει" από την Πέμπτη (30/3) σε μεγαλύτερη ένταση κι όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται (τουλάχιστον) στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ