ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε η αποστολή, "οκ" για το ντέρμπι Διούδης και Σένκεφελντ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του ΠΑΣ Γιάννινα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς προβλήματα επέστρεψε από τα Ιωάννινα το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Παναθηναϊκού ενώ την ίδια ώρα ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το ιατρικό δελτίο και τους Διούδη, Σένκεφελντ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (14/2).

Λίγο μετά τις 6:30μ.μ. το απόγευμα της Πέμπτης (11/2) επέστρεψε στην Αθήνα από τα Ιωάννινα η αποστολή του Παναθηναϊκού. Παρά την κακοκαιρία και τη δυνατή βροχόπτωση που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στο να πετάξει η αποστολή των "πράσινων".

Οι παίκτες του τριφυλλιού που έκαναν και ένα μίνι χαλάρωμα στο γηπέδου των Ιωαννίνων από το αεροδρόμιο πήγαν απευθείας στα σπίτια τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (12/2) το απόγευμα όταν και ουσιαστικά θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση για το ντέρμπι της Κυριακής (14/2).

Από εκεί και πέρα ευχάριστα είναι τα νέα που προέρχονται από το ιατρικό δελτίο και έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των Διούδη και Σένκεφελντ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά θα είναι σε θέση να προπονηθούν κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους την Παρασκευή και θα τεθούν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Το καλό για το τριφύλλι είναι πως δεν υπήρξε επιπλέον κούραση και επιβάρυνση από τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων από τη στιγμή που το ματς αναβλήθηκε. Από την άλλη όμως ο Ρουμάνος δεν μπόρεσε να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στους Νιάς, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ