ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν οι διεθνείς ενόψει ντέρμπι, αποφόρτιση ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν οι διεθνείς ενόψει ντέρμπι, αποφόρτιση ο Ιωαννίδης
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της προπόνησης άρχισε η τελική ευθεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δίχως αμφιβολία το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (22/10, 19.30, COSMOTE SPORT 1 HD).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους περισσότερους από τους διεθνείς να μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα. Οι Σπόραρ και Τσέριν έκαναν αποθεραπεία, ενώ ο Ιωαννίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όπως όλα δείχνουν όλοι θα μπουν κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και θα ανεβάσουν στροφές ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Μετά από δέκα ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε να ενσωματώνονται στην προπόνηση της ομάδας οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής. Αποθεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Τσέριν, αποφόρτιση ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον Πάλμερ – Μπράουν. Απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Κλεϊνχέισλερ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ