ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές με τον Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον κατά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου PAO FC

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον όπως αναμενόταν βρέθηκε τη Δευτέρα (9/10) στα γραφεία του Παναθηναϊκού και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το 2025.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το είχε προαναγγείλει λίγες μέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο αριστερό γόνατο πως σύντομα ο Ισλανδός θα έβαζε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατούσε στο τριφύλλι έως το 2025.

Οι πράσινοι ήθελαν να σταθούν στο πλευρό του διεθνούς στόπερ και να του δείξουν πως τον πιστεύουν παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Μάγκνουσον βρέθηκε τη Δευτέρα (9/10) στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον διατηρήσει έως το 2025 στο τριφύλλι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Χόρντουρ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας".

Ο ίδιος μάλιστα στην πρώτη του ατάκα για την παραμονή του στο τριφύλλι τόνισε:

"Ανυπομονώ να μείνω έναν ακόμη χρόνο. Ευχαριστώ το κλαμπ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στα γήπεδα. Τα λέμε σύντομα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ