ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επεισόδιο Βιγιαφάνες - Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση, ο Αργεντινός χτύπησε τον Έλληνα εξτρέμ, απολογία και τιμωρία

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Λούκας Βιγιαφάνιες
Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Λούκας Βιγιαφάνιες INTIME

Έναν έντονο διαπληκτισμό είχαν στην προπόνηση της Πέμπτης οι Βιγιαφάνιες-Χατζηγιοβάνης με τον Γιοβάνοβιτς να τους διώχνει απ'αυτή και εν συνεχεία τον Αργεντινό να χτυπάει τον Έλληνα εξτρέμ. Αμφότεροι κλήθηκαν σε απολογία από τη διοίκηση.

Σε απολογία με σκοπό να τιμωρηθούν για την ανάρμοστη συμπεριφορά που έδειξαν στη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης κλήθηκαν οι Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον Αργεντινό βέβαια να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης καθώς χτύπησε τον Έλληνα εξτρέμ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια διαφωνία στη διάρκεια της προπόνησης με τον Γιοβάνοβιτς να σταματάει την προπόνηση και να τους διώχνει και τους δύο στα αποδυτήρια.

Οι δύο τους όμως συνέχισαν να λογοφέρουν και εκεί κάπου τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Αργεντινό να χτυπάει τον Χατζηγιοβάνη και τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να τιμωρήσει αρχικά και τους δύο την Παρασκευή το πρωί όπου προπονήθηκαν μόνοι τους ενώ δεν θα παίξουν στο φιλικό του Σαββάτου με τον Αστέρα και άμεσα θα γίνει γνωστό και το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί.

Βέβαια ο Αργεντινός μέσος ίσως είναι σε δυσκολότερη θέση καθώς ήταν αυτός που συνέχισε την όλη κόντρα σε αντίθεση με τον Έλληνα εξτρέμ οπότε δεν αποκλείεται η τιμωρία του να είναι μεγαλύτερη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ