ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έπαιξε ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του ο Μάγκνουσον με την Ισλανδία

Ο Μάγκνουσον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μάγκνουσον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο φιλικό της Ισλανδίας με αντίπαλο τη Βενεζουέλα το βράδυ της Πέμπτης (22/9) στην Αυστρία με τον στόπερ του Παναθηναϊκού να παίρνει ξανά παιχνίδι στα πόδια του μετά τις 21 Αυγούστου και τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ιωνικό.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό από την Αυστρία και τον τόπο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Ισλανδία και τη Βενεζουέλα στο οποίο ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και τον τραυματισμό του στο ματς της πρώτης αγωνιστικής της Super League με τον Ιωνικό που είχε διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου.

Ο Ισλανδός στόπερ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Ισλανδίας, έπαιξε ως αριστερό στόπερ και ήταν ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές της Ισλανδίας που δεν έγινε αλλαγή και αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Η Ισλανδία επικράτησε 1-0 με γκολ στο 87' της αναμέτρησης αλλά για τον Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό το σημαντικότερο είναι πωςο Μάγκνουσον πήρε ένα 90λεπτό στα πόδια του μετά από ένα σχεδόν μήνα και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ